iPhone 13 kullananlar Allah aşkına söylesin ya, gitmiyor numara yok sadece isim silinmiyor bir türlü napıcam, fotoğraf olarak gösterecektim ama fotoğraf koyulmuyor güncelleme yüzünden 😕
2 ay
iPhone 13 kullananlar Allah aşkına söylesin ya, gitmiyor numara yok sadece isim silinmiyor bir türlü napıcam, fotoğraf olarak gösterecektim ama fotoğraf koyulmuyor güncelleme yüzünden 😕
Cevap
1Cevap
Kişilere gir numaraya tıkla düzenlemeye gir en altta kişiyi sil ver ona bas
Çıkıyor hiçbir şekilde sildim numarayı yendiden kaydettim yeni numara olarak kaydedildi bağlamaya çalıştım bağlanmıyor
Telefonu tamamen kapatıp açmayı denedinmi güncellemeden sonra hatlar olabiliyor
Bir de şöyle bir şey var WhatsApp’tan ayrı kaydoluyor normal rehberden ayrı kaydoluyor sen WhatsApp’tan sil bir de rehberden sil iki taraftan da sil yoksa numara halen kalıyor
Heryerden sildim gitmiyor sıkıntı ya
Telefonu yeniden başlatmayı denedinmi
Evet
Gmail adresinde kayıtlı olabilir ordanda silmeyi dene istersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım valla sinir bozucu bir durum, çok normal kafayı yemen 😅 Şöyle çözebilirsin:
Önce Kişiler’e gir, o isme tıkla, sağ üstten Düzenle de, en aşağı in “Kişiyi Sil” de. Eğer orada sil seçeneği yoksa büyük ihtimalle o kişi iCloud, Gmail ya da WhatsApp gibi bir hesaptan senkronize oluyordur.
Ayarlar > Kişiler > Hesaplar kısmına girip, kullandığın hesaplarda “Kişiler” senkronizasyonunu kapatıp açmayı dene. En kötü, o hesabın kişi listesinden (mesela Gmail kişiler) silmen gerekiyor. Böylece tamamen yok oluyor. 📱✨