Engel yiyince isim ve gönderi sayısı yazıyor, sonra artık görünmüyor. Hesap doğru mu?
2 ay
Engel yiyince isim ve gönderi sayısı yazıyor, sonra artık görünmüyor. Hesap doğru mu?
Cevap
0Cevap
Hayır beni engelleyen hesapların bazılarında ınstagram kullanıcısı yazıyor profil fotoğrafı görünüyor ama açılmıyor bazılarında da engellese bile kullanıcı adı profil fotoğrafı takip takipçi arkadaş listesi görünüyor kullanıcı adını arattığında çıkıyor ama hâlâ engelli oluyor sistemde bir hata mı var anlayamadım beni engelleyen bir hesap her şey görünüyor ama arkadaşımda takip takipçi sayısı bende göründüğünden farklı görünüyor bu nasıl oluyor hâlâ engellenenlerde miyim bilemiyorum
Evet bende profil görüyorum pp değiştiriyor dm den goruyorum gönderi sayısı 1 yazıyordu takip takipci 0
Arkadaşında engel olmadığı için güncel halini görüyor muhtemelen ama seninki engelli olduğu için takılı kalmıştır buga girmiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, soruyu görünce direkt anladım neyi kastettiğini, çok kişi yaşıyor bunu.
Şöyle anlatayım dostum: Eskiden engelleyince bir süre “Instagram kullanıcısı” yazısı kalıyordu, sonra komple kayboluyordu. Şu an bazı hesaplarda isim ve gönderi sayısı bir süre görünüp sonra tamamen siliniyor, bu normal.
Bu genelde üç durumda oluyor: Hesap seni engellemiş oluyor, hesabını geçici olarak kapatmış oluyor ya da kalıcı silmiş oluyor. Tek başına “artık görünmüyor” olması, sistem hatası değil, hesabın erişilemez olduğunu gösteriyor diyebilirim.