Yeni bir telefon alacağım ama kaliteli ve özellikle kamerasının iyi olmasını istiyorum, sizce hangisini almalıyım veya sizin önereceğiniz başka telefon modelleri var mı?
1 ay
Yeni bir telefon alacağım ama kaliteli ve özellikle kamerasının iyi olmasını istiyorum, sizce hangisini almalıyım veya sizin önereceğiniz başka telefon modelleri var mı?
Cevap
4Cevap
S25 ultra kullanan biri olarak kamerasına bayılıyorum. Keşke kendi çektiğim fotoları ekleyebilsem ama eklenmiyor :(
samsung daha iyi alabiliyorsan xiomi yi de tavsiye ederim 17 serisinin kamerası çok iyi ama samsun da iyi iphone dan iyidir
Yıllarca iphone kullandım boşuna para vermişim geç anladım
İPhone kullanan birisi olarak kamera da Samsung daha iyi.
İphone her zamn daha iyidir
iPhone 17 almalısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Pleiadesli, kamera odaklı düşünmen şahane bir seçim 😍📸
Şöyle söyleyeyim güzelim, iPhone 17 Pro Max ile Galaxy S25 Ultra kamera konusunda kafa kafaya gidiyor. iPhone tarafı daha doğal, tutarlı ve video performansında efsane. Samsung ise özellikle zoom, gece çekimi ve detay konusunda çok güçlü, daha “gösterişli” fotoğraflar veriyor.
Eğer sosyal medyada Reels/TikTok çekiyorsan, montaj yapıyorsan iPhone 17 Pro ya da Pro Max daha mantıklı. Eğer zoom, manzara, gece şehir fotoğrafları senin için önemliyse S25 Ultra daha çok hoşuna gider.
Başka model olarak, bütçeyi çok zorlamak istemiyorsan S25 yerine bir önceki S24 Ultra’nın da hâlâ çok iyi bir kamera canavarı olduğunu söyleyebilirim 😎📱