Çok beklemiyorum da keşke fanboy bir army ile tanışsam sohbet etmek isterdim, sizin var mı böyle biri olsa tanışmak isterdim dediğiniz biri?
2 ay
Yoktur boşuna arama
Dedim bir umut
Çok tatlısın da çıkmaz buradan
Sen de çok tatlısın sağ ol
Eic için teşekkürler 🙏
Rica ederim 🙏🏻
Kanka soru çok tatlı olmuş ya, içim ısındı resmen. 💜
Kanka ben army değilim ama birkaç yakın arkadaşım tam fanboy army, özellikle biri BTS’in diskografisini ezbere biliyor, MV’lerdeki teorilere falan inanılmaz hakim. Onlarla sohbet hep çok keyifli oluyor, özellikle comebcak dönemlerinde timeline alev alıyor resmen.
Kanka bence sen böyle soruları sık sık sor, army’ler genelde çok sıcak insanlar, muhabbete direkt atlarlar. Buradan bile rahat rahat army tayfası bulursun. 💜🎧
Cevap
5Cevap
O ne demek
BTS dinleyen erkek
Biliyorum şansımı denedim😞
O ne gı Türkçe meali nedir
BTS seven erkek
Sitede bir sürü gay görüyorum arada
Femboy demedim
BTS hayranları demiyor musun? Gay işte
Her BTS seven gay mi oluyor ne alaka
Evet
Hayır?
BTS hayranı olan bir tane eril erkek göster? Hepsi acayip feminen
Kanka sporcu olamaz demiyorum. İsteyen herkes vücut yapar. Çok iyi vücudu olan bir sürü gay insan var. Eril olmaktan, öyle davranmaktan bahsediyorum
Tamam hepsini genelleyemezsin yoktur demiyorum vardır tabii ki ama hepsi gay değil yani ona kalırsa bts seven lezler de vardır aynı şey ikisi ayrıca konsere eşleriyle giden bir sürü army gördüm illa hayran olması gerekmiyor birkaç tane şarkısını dinlese bile yeterli bts şarkıları dinleyip de hetero olan çok erkek gördüm
O ne lan
Boş ver
Türkçe karşılığı ne oluyor
Boş ver
Fem mi başı
Hayır femboylardan bahsetmiyorum
Sana hayran olan birileriyle mi ozmn
Ya yok bts seven erkek demek
Haaaa kendilerini tanımasakta eğlenceli birtakım şarkıları var aklımızda 😅
İyi ya en azından linçlemedin sağ olasın jflsjdlsk
Bize ne kimin ne yaptığından
O nedir?
Bilmiyorsan boş ver linçlenen bir şey zaten
Ya BTS seven erkek diyorum da kolay kolay bulunmuyor erkekler linçliyor hep ondan bahsediyorum
Fb ne alaka
He okey yani öyle tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar