Sevgilim 1 ay sonra askere gidicek şimdiden aklıma geldikçe ağlıyorum aslında onun tek hayali bu askerden sonra uzmanlığa kalmak bende gurur duyuyorum sevgilimle ama başına birşey gelcek diye çok korkuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Belki çoğu kişiye bu kadar duygu saçma geliyodur ama alıştığın sevdiğin kişiyi 6 ayda olsa gödermek zor
Ağlayıp onu üzmek istemiyorum bi kere ağlamıştım yüzümü avuçlayıp sakın ağlama sen ağlarsan ben daha çok üzülürüm diyip sarıldı hiç bisey diyemedim aklıma geldikçe hala kötü oluyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yapmayın ben yaptım geldim askerlik yatıştan ibaret
Cidden öyle mi ya ben çok endişeleniyorum
Korkma kardeşim sen bana güven hiçbir sıkıntısı yok 6 ayda biter merak etme ona bu halini belli etme
6 aydan sonra uzmanlığa kalmak istiyo 5 yıl doğuda ona belli etmiyorum da hiç istemiyorum uzmanlığa kalmasınj
6 ay doğuda olanlar çok zor geçtiklerini söylüyorlar hakkaride arkadas vardı o anlatıyodu
Ağlayıp onu üzmek istemiyorum bi kere ağlamıştım yüzümü avuçlayıp sakın ağlama sen ağlarsan ben daha çok üzülürüm diyip sarıldı hiç bisey diyemedim aklıma geldikçe hala kötü oluyorum
Uzmanlıktan vazgeçer merak etme
İnsallah
Her zaman aklına takılan olursa yaz
Tamam bide vazgeçer demissinde abi diyorum bu taktı bi uzmanlığa kalıcam ilerde rahat etmek için diyo vazgeçmez gibime geliyo
Kardeşim bana güven o ortamı görsün dışarıdaki günlere bir şükür etsin
Abi bunu bilmiyom sen kafasına koyduğunu yapar zorlansada inat eder ama umarım dediğin gibi olur
Sana bi tavsiye
Markette çalışsın uzman olmasın
Askerliği bitince uzmanlığa kalmak istiyo ama 5 yıl doğu görevi var ve çok riskli hayatını riske atmasını istemiyorum
Cevabım geçerli
Kız sorusu
?
Asker haremi. olan. kim. olur tabiki kizlar, ne yani asker. yareniyim dememiz i mi bekliyon