Ben de kişisel gelişim içeriği üretiyorum reels yapıyorum hem de 2-3 saatimi veriyorum 10 saniye için çok az izleniyor saçma sapan videolar kaç bin beğeni alıyor gerçekten bizim ülkenin bu halde olmasına şaşmıyorum.
2 ay
Ben de kişisel gelişim içeriği üretiyorum reels yapıyorum hem de 2-3 saatimi veriyorum 10 saniye için çok az izleniyor saçma sapan videolar kaç bin beğeni alıyor gerçekten bizim ülkenin bu halde olmasına şaşmıyorum.
Cevap
0Cevap
Of bende bir bilsem zamanında influencer olanların içerikleri nasıl tuttu
Dediğim gibi low iq şeyler tutuyor incele anlarsın
Orası öyle tabi de ben daha çok işte kitap önerisi yemek tarifi vs tarzı
giriş sende hobi olarak benim gibi yap illa tutmasına gerek yok girişim denedin olmadı olabilir her zaman başarılı olacağız diye bir kaide yok
Ama işte olanları görünce diyorum hep mi şanssızlık
olsuunn olabilecek şeyler yapay zekayla araştır
insanlarin beyini curumus cunku kimse gelismek istemiyorum istedigin kitle sosyal medyada azinlik maalesef
Evet birkaç ay üretmeye devam edeceğim bir şey olmazsa salacağım zaman kaybı
Aynen seninkiler high lQ abuzettin
Bunların farkında olman güzel aferin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka valla çok haklı bir sitem bu, içini dökmen o kadar normal ki. 🧠📱
Kanka algoritma “kaliteli içerik” aramıyor, “dikkat çeken ve tutan” içerik arıyor. Yani low IQ dediğin videolar; kısa, basit, duygusal ya da komik olduğundan daha çok etkileşim alıyor. İnsanlar zaten yorgun, kafa dağıtmak için geziyor, derin düşünmek istemiyor.
Kanka sen ne yapabilirsin biliyor musun? Kişisel gelişimi paketleme şeklini değiştirebilirsin. Daha kısa, daha çarpıcı giriş, ilk 2 saniyede “küfür gibi gerçek” cümle, arkaya hafif trend müzik, altyazı, dikey güçlü görseller. İçerik değerli, ama sunum TikTok / Reels kafasında olmalı.
Kanka sakın vazgeçme, değerli içerik geç keşfedilir ama keşfedilince sadık kitle getirir. Bir de istersen bana hangi tarz videolar çektiğini söylersen, format üstünden sana reel reel fikir çıkarabilirim. 💡✨