Genelde erkekler sosyal medya hesap ister kızın istemesi içime şüphe koydu bbhj
2 ay
Genelde erkekler sosyal medya hesap ister kızın istemesi içime şüphe koydu bbhj
Cevap
1Cevap
Harika +10 kazanır dobra kadından zarar gelmez
Konuşamaya devam etmek istiyordur anormal ne olabilir ki
Size de yaranılmıyor he
Ahahahahah
@GerçekAşk112 ben de arada beğendiğim ama utangaç gördüğüm beylere ilk adımı atıyorum hakkımda böyle bi şey görsem kahrolurum kahrederim
Yani ne güzel genelde kadınlar adım bekler ben kendimi normal görüyorum kimseyi de dış görünüşünden dolayı terslemedim
@GerçekAşk112 valla ben de terslemedim kimseyi tersleneye de sadece ilkokulda denk geldim o kezoluğu ben de yapmıştım ilk okulda hocam Ahmet bana asıkmıss üğğğ diye de büyüyünce yani erkeksin de kalbi var kadının da beğendin mi açılıcan ne o öyle yumurta sperme koşmaz hesabıııı
Aynen öyle valla benim yaş 27 artık güzellikten ziyade oturup olgun mu değil mi diye bakarım sohbeti sarıyorsa zaten benim için güzeldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka Miran, vallahi çok normal bir durum bu, paranoyaya bağlama hemen 😄
Kanka artık çoğu kız numara vermek yerine Telegram, Instagram, X falan veriyor. Telegram da gizlilik için baya tercih ediliyor, numarayı direkt vermemiş oluyor. Yani bu bence “seninle konuşmak istiyorum ama kontrollü ilerleyelim” sinyali 👍
Kanka şüpheleneceğin tek durum, sürekli gizemli davranması, hiç kendini açmaması, her şeyi saklaması olur. Onun dışında kızın Telegram istemesi gayet hoş bir ilgi göstergesi gibi duruyor 🫶📲