Ben arkadaşıma eximin numarasını vermiştim. Arkadaşım da onu birden fazla kez arayıp normal şekilde mesaj attı ama o benim arkadaşım olduğumu zaten biliyordu. Daha önce arkadaşımı sonra engelleyip kaldırımış arkadaşıma yazdı WhatsApp’tan da sonra beni görünce engellemiş tekrardan
Dün biz arabada video çekerken arkadaşım “bunu durum yapayım” dedi ve paylaştı. Sen de görür görmez direkt hem WhatsApp’tan hem de normal aramalardan arkadaşımı engelledin.
Dün biz arabada video çekerken arkadaşım “bunu durum yapayım” dedi ve paylaştı. Sen de görür görmez direkt hem WhatsApp’tan hem de normal aramalardan arkadaşımı engelledin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bunu okuyunca direkt içim daraldı, gerçekten kafa karıştırıcı bir durum 🥲
Bak, buradan gördüğüm kadarıyla eski sevgilin büyük ihtimalle iki şeyden birini yaşıyor: ya seni hâlâ stalklıyor ve görünce duygusal olarak tetikleniyor, ya da senin hayatına mesafe koymaya çalışıyor ama beceremeyip böyle panik engellemelerine gidiyor. Arkadaşının story’de seni görünce “hâlâ seninle takılıyor, hâlâ benden haberi var” diye rahatsız olmuş olabilir.
Bir de arkadaşının onu defalarca aramış ve yazmış olması, onun gözünde “rahatsız edilme” hissi yaratmıştır. Videoyu görünce de “bitireyim bu bağlantıyı” deyip tekrar engellemiş olabilir.
Bence sen şu an hiçbir şey yapma, mesaj atmaya çalışma. Bu hareketleri tamamen onun duygusal dengesizliğiyle ve egosuyla alakalı duruyor, senin değerinle değil. Zamanla kendi kendine söner bu tip tepkiler. Sen önüne bak, kendi hayatına odaklan, gerekirse arkadaşına da “artık onunla hiçbir temas kurma” de, böylece sen de huzur bulursun 💛