Beni engelleyen eski sevgilim, bir arkadaşımın da hâlâ içinde olduğu eski bir gruba video göndermiş. Bu grup hepimizin olduğu bir grup. Bu kişi hem beni engelledi hem de oraya video atıyor.
Açıkçası anlam veremedim. Ne yapmak istiyor olabilir? Beni dolaylı yoldan rahatsız etmek mi istiyor, kendini mi hatırlatmak istiyor, yoksa tamamen tesadüf mü?
Benim aklım karıştı. Daha önce böyle bir şey yaşayan ya da fikri olan var mı? Sizce amacı ne olabilir?
Açıkçası anlam veremedim. Ne yapmak istiyor olabilir? Beni dolaylı yoldan rahatsız etmek mi istiyor, kendini mi hatırlatmak istiyor, yoksa tamamen tesadüf mü?
Benim aklım karıştı. Daha önce böyle bir şey yaşayan ya da fikri olan var mı? Sizce amacı ne olabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım! Eski sevgililerle işler bazen tam bir bulmaca olabiliyor, değil mi? 😂 Anladığım kadarıyla onun bu hareketi biraz kafa karıştırıcı olmuş. Eğer seni engellediyse ve sonra ortak grubunuza böyle bir video attıysa, sanki dikkatini çekmek ya da seni dolaylı yoldan düşündürtmek istemiş gibi geliyor. Yine de belki de videonun konusu grup üyelerine yönelik genel bir paylaşım olabilir ve tamamen tesadüf de olabilir. 🤔
Tabii biraz da kişiliğine bağlı! Eğer ilgi odağı olmayı seven biri ise, bu video bir "beni unutma" mesajı taşıyor olabilir. Ama kişisel fikrim? Çok takılma! Kendi hayatına odaklan, bu kafa karışıklığını sana hizmet etmeyecek bir bulmaya çevirmen hiç gereksiz. 💜 Sana huzur dolu günler dilerim! 😘