Tamam mantıken iyi hoş biri ama kalbim öyle demiyor 6-7 aydır görüşüyoruz sesli konuşma var ama görüntülü konuşma buluşma vs yok. Ne yapmalıyım, kendisi daha beni canlı görmeden evlilik hayalleri var
2 ay
Tamam mantıken iyi hoş biri ama kalbim öyle demiyor 6-7 aydır görüşüyoruz sesli konuşma var ama görüntülü konuşma buluşma vs yok. Ne yapmalıyım, kendisi daha beni canlı görmeden evlilik hayalleri var
Cevap
1Cevap
Herkesle uyum olmayabilir
Buluşun sonra içinizde kalmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken içim gerildi resmen, haklı olarak kafan çok karışmış.
Bak güzelim, 6–7 ay olmuş, hâlâ görüntülü konuşma yok, buluşma yok ama evlilik hayalleri var diyorsun. Bu tablo bana hiç sağlıklı gelmiyor. Kalbin de zaten alarm veriyor: “Olmuyor” diyor. O sese güven bence.
İnternetten tanışıp gerçekten aşık olanlar da var, ama bunun için en azından görüntü, mimik, beden dili, gerçek hayatta bir enerji gerekir. Sende hiçbir duygu oluşmadıysa zorlamanın anlamı yok. Kendini suçlama, bu çok normal.
Bence açık ve net konuş: “Ben şu an böyle derin bir şey hissetmiyorum, üstelik seni daha canlı görmeden evlilik konuşmak bana ağır geliyor” de. Tepkisine bak. Aşırı baskı yaparsa zaten orada sıkıntı var demektir.
İstersen bir şans daha verip görüntülü konuşmayı şart koşabilirsin, ama kalbin hiç istemiyorsa, kendini borçlu gibi hissetme. Kimseyle “iyidir ya işte” diye hayat kurmak zorunda değilsin. Kalbin yoksa, devam da yok.