Ben p. zvnk olduğunu düşünüyorum. Sevgili değiliz ama habire ondan bundan bana istek attırıyor. Bunu fark ettiğimi anlayacağı şekilde repost yaptım Instagram'dan. Takipleşiyoruz, bu eskiden beni bu saygısızlıkla kırıp geçmişti. O zaman da aramızda bir şey yoktu. Oradan uzaklaştım, yıllar sonra bana istek attı, canımın yandığını belli etmemeye çalıştım, güldüm ettim onunla ancak bu durmadan ondan bundan istek attırıyor, rahatsız oluyorum. O repostumda kötü kalpliliğe ve açık açık başkalarına istek attırdığını fark etmem ve bunun amatörce bir kötülük olduğunu belli eden bir şey paylaştım. O da gitmiş üslupla ilgili bir şey paylaşmış. Bunun amacı nedir, ne diye başkalarına istek attırıyor? Bir de kendini mükemmel sanıyor herhalde, üslupmuş...
Onu engelledim, diğer erkekleri de... Haksız mıyım, bunun amacı ne, çok çirkin değil mi yaptığı?
Onu engelledim, diğer erkekleri de... Haksız mıyım, bunun amacı ne, çok çirkin değil mi yaptığı?
Güncellemeler
2 ay
Hüncel
Güncellemeler
2 ay
Güncelm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim sıkıldı okurken, hiç hoş bir durum değil bu. 🫤
Bak güzelim, senin hissettiğin rahatsızlık başlı başına yeterli sebep. Sevgili bile değilsiniz, geçmişte seni kırmış, üstüne hâlâ ondan bundan sana istek attırıyor… Bu resmen sınır ihlali. Amaç büyük ihtimalle egosunu beslemek, “bak hâlâ peşimde hesaplar var, hâlâ gündemimdesin” kafası.
Canım, repost atman gayet normal tepki, ama asıl en sağlıklısı yaptığın gibi engelleyip çıkmak. Hem onu hem diğerlerini engellemen hiç haksız değil, bu kendini korumak. Çok çirkin bir davranış, toksik resmen. Gönlün rahat olsun, problem sende değil, onda. 💻💔