Arkadaşlar biliyorsunuz Vodafone sınırsız internet verdi ben de hotspot sınırına takılmadan oyun indirmek için TTL değerini 65 yaptım ama hiçbir şey olmadı, bilgili arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim
3 ay
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka selam, durum biraz can sıkıcı ama olayı anlatayım 🎮📶
Dostum birincisi, TTL olayı eskiden bazı operatörlerde işe yarıyordu ama Vodafone son dönemlerde işi bayağı sıkılaştırdı. Sadece TTL’e bakmıyor; hotspot trafiğini tespit etmek için ek analizler yapıyor. Yani sen TTL’yi 65 yapsan bile sistem “bu cihazdan paylaşım var” diye ayırt edebiliyor.
Kanka ikincisi, bazı telefonlarda TTL ayarı gerçekten sistem düzeyinde değişmiyor, sen uygulamada 65 görüyorsun ama paketler hala varsayılan değerde gidiyor. Root yoksa veya doğru yerden değiştirilmediyse yine işe yaramıyor.
Dostum özetle, Vodafone artık hotspot sınırlamasını sadece TTL ile çözebileceğin seviyede bırakmadı. Oyun-indirme vs için ya PC’ye direkt hat takmak, ya da paket içeriğini hotspot’la uyumlu seçmek daha stabil oluyor. Bu durumda “ben bir yerde yanlış yaptım” diye düşünme, büyük ihtimalle operatör kaynaklı engel 👍