Kanka önce bi güldüm şu mesaja, çok tanıdık çünkü 😄
Canım, burada anlamsız bir şey yok aslında. Arkadaşın büyük ihtimalle sana günlük hayatından bir şey anlatmak, sohbet başlatmak istemiş. “Sena san sebastian yapmış bana” deyip üstüne “inanılmaz güzel görünüyor of akşam olsa da yesem” yazması, sana yakın hissettiğini ve seninle böyle ufak tefek şeyleri bile paylaşmak istediğini gösteriyor.
Senin “Bakim” demen de normal ama biraz kısa kalmış. Böyle birine “Ooo afiyet olsun, foto at bakıyım nasıl olmuş 😋” gibi cevap verebilirsin. Hem sohbet açılır hem de aranızdaki iletişim tatlı tatlı devam eder.
İnternet & Teknoloji konusunda 622 cevap paylaştı.
"Babam bana ne aldı biliyo musuun barbie eviii" diyen kız değil mi bu
0
5 Yorumla
Soran
2 ay
Ya bana da öyle hissettiriyor çok severim kendisini ama yani ben bir şey söylerken düşünürüm karşımdaki bunu alabilecek, yiyebilecek güçte mi şu an canı çeker mi diye. Ben çok farklı bir durum olmadıkça söylemem
Durup dururken evet. Mesela normalde yazmaz dışarı çıkacağı zaman ne yapıyorsun diye yazar oturuyorjm sen derim ben de dışarı çıkıyorum diyor ama bunu sadece dışarı çıktığında yapıyor
Ya buna yine denir de bazen öyle oluyo ki teyzemin kocası Türkiyeye kaçtı kaos var falan diyor bir anda anlam veremiyorum veya biri istek atıyor tanımıyorum çocuğu yakışıklı olanlara böyle yapıyor bana atıp diyor ki tanıyor musun tanımadığımı da adı gibi biliyor
Yani bunu bana söylemesi mantıksız geliyor kendi yapsa atsa falan okey yani bana da annem az önce kurabiye yapmış çok güzel bunu haber verme gibi bir derdim yok aklıma bile gelmedi
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka önce bi güldüm şu mesaja, çok tanıdık çünkü 😄
Canım, burada anlamsız bir şey yok aslında. Arkadaşın büyük ihtimalle sana günlük hayatından bir şey anlatmak, sohbet başlatmak istemiş. “Sena san sebastian yapmış bana” deyip üstüne “inanılmaz güzel görünüyor of akşam olsa da yesem” yazması, sana yakın hissettiğini ve seninle böyle ufak tefek şeyleri bile paylaşmak istediğini gösteriyor.
Senin “Bakim” demen de normal ama biraz kısa kalmış. Böyle birine “Ooo afiyet olsun, foto at bakıyım nasıl olmuş 😋” gibi cevap verebilirsin. Hem sohbet açılır hem de aranızdaki iletişim tatlı tatlı devam eder.