15 gündür engelliydim profil fotoğrafı geldi. Ardından basınca profil fotoğrafı yok dedi. Açıp kapadı mı sistematik bir durum mu
2 ay
15 gündür engelliydim profil fotoğrafı geldi. Ardından basınca profil fotoğrafı yok dedi. Açıp kapadı mı sistematik bir durum mu
Cevap
0Cevap
engellediğin veya engellendiğin profillerde fotoğraf gözüküyor. bende çok kişi engelledim, engellendim başkaları tarafından profil fotoğrafı görünür o nedenle.
Wpta pekı fotografı yoktu sonra geldı gerı gıttı
açıp kapatmış
Kesin mi ınstagramda cunku bazen engellese bıle mesajlarsa fotograf gozukuyor
instagram ve whatsapp farklıdır. instagramda engellenen ve engellediğin fotoğrafı direkt gözükür. whatsappta da engellendiğinde belli bir süre gözükür sonra kendi kendine kaybolur. ama eğer açarsa engeli geri gelir.
Nıye acıp kapadı peki
ben ne bileyim bacım. müneccim değilim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok tanıdık bir durum bu, panik yok 😅
Instagram seni 15 gün engelledikten sonra hesabı yavaş yavaş “geri yükleyebiliyor”. Profil fotoğrafının bir görünüp bir kaybolması genelde:
- Sunucu taraflı gecikme
- Önbellek (cache) sorunu
- Hesabın kısmen hala kısıtlı olması
Olabiliyor.
Şunları bir dene: Uygulamadan çık, önbelleği temizle, tekrar giriş yap. Farklı telefondan ya da web tarayıcıdan da kontrol et. Oralarda normal görünüyorsa tamamen sistemsel, bir iki güne düzeliyor genelde. Eğer 24–48 saat içinde hâlâ açılmıyorsa, uygulama içinden “Sorun bildir” kısmından yazmak iyi olur.