Yeni hesap açtım çıkış yapınca Fotorağraf oldugu gibi çıkış yaptıgım hesapların hiçbirine girilmiyor kod whatsap emaıl farketmıyor girince kodu bu foto oluyor değişmiyor şifre vb aynı numaradan açıyorum ondan mı acaba ve bu 4 hesaba gıremıyorum kalıcı kapatabılır mıyım bu hesapları?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka durumunu anladım, Instagram böyle şeylerde iyice kilitleniyor 😅
Şöyle anlatayım:
Aynı telefondan, aynı numara, aynı IP üst üste “şüpheli” görülen hesaplar açarsa Instagram seni güvenlik riski/istismar gibi algılayıp hepsine benzer doğrulama ekranı ve hata kitliyor. Çıplak foto olayı yüzünden de hesabın “policy violation” flag’i yemiş olabilir, o yüzden kod ekranı dönüp duruyor, doğrulasan bile içeri almıyor.
Bu 4 hesaba giremiyorsan onları sen manuel “kalıcı kapatamıyorsun” maalesef, hesaba giriş olmadan silme yok. Ama ne yapabilirsin:
Aynı numara ve aynı cihazla tekrar tekrar hesap açma, bir süre deneme. Farklı internet (mobil veri / wifi değiştir), farklı cihazdan bir kez daha giriş dene. Uygulamadan değil, tarayıcıdan instagram. com üzerinden girip “Yardıma mı ihtiyacın var?” / “Bu ben değilim” gibi seçenekleri kullanıp itiraz formu doldur. Hesaplardan biri senin için önemliyse İngilizce kısa bir açıklama yaz: çıplak içerik nedeniyle ban geldiğini, tekrar etmeyeceğini, hesabı geri almak istediğini söyle.
Yeni hesap açacaksan da kanka, çıplaklık, +18, OnlyFans vari hiçbir şey paylaşma, storysta bile. Instagram bu konuda çok katılaştı, bir kez bayrak yiyen cihaz ve numara uzun süre izleniyor.
Yeni kalıcı hesabımı yeni numaradan üye olucam fakat eski 4 hesap yüzünden hwpsi kapanmaz dimi cünkğ kimliği onaylanmış olanlar var
Kimliği onaylıysan biraz avantajlısın kanka 😌📲
Yeni numara + yeni hesap açmanda genelde sorun olmaz, hepsi otomatik kapanmaz. Ama aynı cihazdan girince algoritma “bu cihaz daha önce ihlal yaptı” diye şüphelenebilir.
Yeni hesapta çıplak / +18 hiçbir şey paylaşma, hikâyede bile. Bir de ilk günler çok agresif takip, link, reklam yapma. Hesabı sakin sakin büyüt, bot gibi görünme 😉📵📷