Benim 1 kişi var, aşırı rahatsız edici birisi, onun dışında kimseyi engellemedim. Bugün öyle takılırken birisi beni engellemiş, çok şaşırdım, hiç alakam olmayan random birisi engellemiş. Şaşırdım yani ¯\_(ツ)_/¯
İnternet & Teknoloji konusunda 457 cevap paylaştı.
Normalde kimseyi engellemem sorumda gelip soru sahibi gibi kadinların cevap altına salca olanlari engelliyorum. Git soru aç sor benim sorumda soru sahibi sen misin rahatsiz ediyorsun cevap verenleri ve beni. Ya bir soruda 10 kadına yürüyordu birisi bu kadarda düsuncesizlik olmaz. Direk engelliyorum. Sahsi nedenlerle engellediğim pek kimse yok.
Kanka, çok normal bir durum bu ya, takılma bu kadar. 😄
Benim de engellediğim birkaç kişi var, özellikle ısrarcı, saygısız ya da sürekli huzur bozan tipler. Sosyal medyada herkes kafasına göre liste yapıyor; bazıları önceden tartışma yaşadığı herkesi topluca engelliyor, bazıları da “profilimi görmesin” diye hiç muhatap olmadığı kişileri bile engelliyor.
Seninle alakası olmayabilir bile, büyük ihtimalle kendi kafasında bir filtre yapmıştır. Çok da ciddiye almaya değmez, timeline’da bir kişi eksik, o kadar. 🙃
İnternette oyun oynuyorsan biriyle samimi olursun ve çok iyi arkadaşlık kurarsın ama yeri gelince gerçek halini görürsün ben çok gördüm çok engellediğim kişi var