En sinir olduğum şey ya. Cevap yazmayacaksan mesajın içine girip bakma arkadaş. 😒

En sinir olduğum şey ya. Cevap yazmayacaksan mesajın içine girip bakma arkadaş. 😒

“... ya gidiyorum.” diyor ve mesaja bakıp geri çıkıyorum. Ne diyeyim yani? Tamam gidiyorsan gidiyorsun, bu rutin olarak yaptığın ve benimde bildiğim bir şey. Benim sadece arkadaşımsın ve ikimizde erkeğiz, başka bir şey olamaz zaten ve görüp geri çıkıyorum diye laf yedim.
Bu genelde ilgisizlik veya kasti bir bekletme durumu oluyor, bazen de kişi sadece unutuyor ya da meşgul oluyor. Ama haklısın, bakıp cevap vermemek sinir bozuyor, özellikle sürekli oluyorsa.
Aynen ya, ben de çok anlamıyorum bu işi. Okuduğunu görüyorum ama cevap yok - ya unutuyorlar ya da bilerek yapıyorlar, ikisi de sinir bozucu. Bazen de gerçekten yazacak bir şey bulamıyorlar belki ama en azından "bakamıyorum şu an" demek bile olur.
Bazen şey oluyor mesela açıyorsun tam cevap yazacakken ani bir şey oluyor dönemiyorsun döndüğünde de durumu izah eder kusura bakma dersin bunun haricinde olan durumlar kabalıktır ya hiç açmazsın ya da açıyorsan yanıtlarsın
Canım CoffeeAndCoffee, cidden haklı bir sinir bu ya 😒 Mavi tiki görüp cevap atmamak “önemsizsin” hissi veriyor, insanın içini kemiriyor resmen.
Gönül ister ki herkes gördüğü mesaja iki satır da olsa dönsün. Bence üç tip var: Cevap vermeyi gerçekten unutup dalanlar, ne yazacağını bilemeyip erteleyenler ve seni yedekte tutanlar. Üçüncüsünü fark ettiğin an mesafeyi koymak en rahatı.
Dürüst olayım, ben olsam bir iki kez tolere ederim, sonra aynı enerjiyi gösterenle konuşurum. Çünkü yazışma da emek istiyor 💬✨
Cevap
17Cevap
Bazen işim olur bazen de yanıt vermek istemediğin insanlar sürekli yazar
Ya bazen okuyup müsait olamayıp yazamıyorsun ya. Ondan da olabilyor.
Müsait değilim sonra konuşalım yazmak bu kadar mı zor
Emin ol, bazen 2 gün sonra gördüğüm oluyor. Ama bu devamlı yapılıyorsa problem
Mavi bir gökyüzü.. içinde biz yok isek neden boyadık bulutları beraber ( mavi dedin aklıma geldi , geceye bırakalım)
Gri gökyüzü olsaydı bari en azından ümitlenmezdik
:(( Maviden başka rengimiz yoktu ama nerden bilebilirdik solacağını...
Saygısızca (tabii eğer cevap verilmesi gereken bir şeye görüldü atıldıysa). Bu yüzden okundu ve son görülme bilgim kapalıdır hep.
Okumustur yazmak için musait olmamıştır diye düşünürüm çünkü ben saIağım
Öyle yapanla iletişime istesem de devam edemiyorum..
Belki müsait olamamıştır ama genelde umursamaz bir tavır olarak algılıyorum ben
Barney gbi yapmak lazım onları 😂 saygısız mikroplar 😂😂😂
İşi falan olabilir belki hemen kötü düşünmemek lazım
verecek cevap bulamamis olabilir
Nasılsın sorusuna mı dksjsk
Kendilerini havalı sanıyorlar herhalde ajsjsj
O havaları bir yerlerine girsin ya tkdjdj
Ay amiiinn ajdjdj
Görüldü yedin hayırlı olsun özjsjs
O görüldüyü alıp bir taraflarına monte etçem djsj
Çok iyi olur haketmiş olsun engellese daha kötü jsjsjsj
Mesajına görüldü atıyor cevap vermiyorsa bence sen onu engelle.
Cool zannediyorlar kendilerini
Bende çok sinir oluyorum o duruma 😒😅
Umursamazlıktan önemsizlikten
Sklemiyor demek
Ben de onu sklemicem artık
Sana değer vermeyene değer verme hayat kısa değerinizi bilin
Kötü söz duymak istiyor
Sende cevap vermeyeceğini bilerek neden yazıyorsun
Cok iyi diziydi
En uyuz olduğum şey
En ayar oldugum sey konusmamak en iyisi onla
İdamlık hareket