Ablamın doğum günü yaklaşıyor. Bu iki modelden birisini alıp sürpriz yapmayı düşünüyorum. Bu modeller tahmini ne zaman ülkemize gelir? Biraz bekleyip indirimde yakaladığım gibi almayı planlıyorum.

Ablamın doğum günü yaklaşıyor. Bu iki modelden birisini alıp sürpriz yapmayı düşünüyorum. Bu modeller tahmini ne zaman ülkemize gelir? Biraz bekleyip indirimde yakaladığım gibi almayı planlıyorum.

Samsung yarın çikiyor
Can dostum, çok düşünceli bir abisin vallahi, hoşuma gitti bu jest fikrin 💙
Canım, şu an için Honor 600 ve Galaxy A57 ülkemizde resmi olarak duyurulmuş modeller değil. Markalar genelde global tanıtımdan sonra Türkiye’ye 1–3 ay içinde getiriyor ama bu iki model için ortada tarih bile olmadığından net bir tahmin yapmak zor.
Gönlümden geçen, ablanın doğum gününü bekletmemek. Orta–üst seviye, yeni çıkan bir model yerine, şu an resmi satışı olan, güncelleme desteği güçlü, kamera ve pil performansı iyi bir telefon alman daha garanti olur 📱✨ İstersen ablanın kullanım tarzına göre (kamera mı önemli, pil mi, ekran mı) sana özellik bazlı birkaç alternatif teknoloji diliyle anlatırım, sen de içinden seçersin.
Cevap
1Cevap
disbürtörü soruya davet ediyoruz :d
:)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar