Anneme ikinci el Samsung A70 alıyordum 3000₺ civarı için en iyi bu geldi gözüme ama bir arkadaş kronik şarj entegre sorunu var alma vs dedi.. Bilgisi olan yazsın lütfen. Alınmaz mı? Diğer bir seçenek de Huawei P40 Lite..
Yani ben hep Samsung kullandım.. A8+, A71, şimdi A52 kullanıyorum. Anneme uygundan fotoğraf vs için alayım dedim ben hiç sorun yaşamadım ama böyle dediklerinden çekindim şu an.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her cihazda bu sorun yok bir iki tanede oldu diye hepsinde olcak diye bir kaide yok
İnternette yazınca da böyle A70 şarj sorunu diye çıktı bi' şüphelendim.. Kronik midir?
Her cihazda olmaz
Huwai al daha iyi olur
Karşılaştırmada bu daha iyi gibi, neden onu almalıyım?
Samsung dan daha hızlı ve daha dayanıklı
Yani ben hep Samsung kullandım.. A8+, A71, şimdi A52 kullanıyorum. Anneme uygundan fotoğraf vs için alayım dedim ben hiç sorun yaşamadım ama böyle dediklerinden çekindim şu an.
Bak ne zaman Samsung kullansam Samsung un ömrünün 1 yıldan fazla olmadığına inanırım donmalar kasmalar android kullanılacaksa ya xaomi ya huwaei
huwai al
Karşılaştırmada bu daha iyi gibi, neden onu almalıyım?
kamera pil dayanıklılık olrak huwai samsugdan ıyıdır
Bunun ön kamerası ondan önde ve arka kamerada video kalitesi daha iyi.. Huawei hiç kullanmadığımdan bilemedim.
bak huwai diünyanın en ıyı fotograf makınası olan leficaa marka mercek kullanır ön ve arka kamerası gayet iyidiri emin ol