Bu 5G'yi çıkaranın izzeti ikramını s! keyim telefonumu yenilemeye Turkcell mağazasına gittim 5G'ye uyumlu olan güzel bi cihaz aldım ki internette aldığım modelin de uyumlu olduğu gözüküyor daha yeni 5G'ye geçtik normal çekiyordu güzeldi problem yoktu lakin bugün itibarıyla Wi-Fi ve mobil veri çekmemeye başladı 3G'ye döndüm sanki müşteri hizmetlerini aradığımda da hattımın 5G destekli ama telefonumun 5G'ye uymadığı hattım uyduğu için benim 5G'ye geçtiğimi söylediler bunlar şaka mı ben boşu boşuna mı aldım ve her ay taksit ödüyorum? Sırf 5G'ye uyumlu cihaz alayım diye çırpındım sonuca bak şaka mısınız siz ya ne yapmam gerekiyor şimdi telefonun garantisi ve kaskosu var 5 ay önce aldım telefonumu
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım önce geçmiş olsun, cidden sinir bozucu bir durum 😅 Şimdi sakin sakin gidelim, büyük ihtimalle çözülebilir bir şey bu.
Canım önce şunu netleştirelim: 5G çekmiyor + Wi-Fi de çekmiyor diyorsan sorun operatörden çok telefonda ya da ayarlarda olabilir. 5G uyumsuz olsa bile Wi‑Fi’nin gitmemesi normal değil.
Canım şunları sırayla dene:
Önce telefonunu kapat aç, sonra Ayarlar → Mobil Ağ kısmından “Sadece 4G/5G” yerine “4G/3G/2G otomatik” gibi bir seçeneğe al. Bazen 5G’de takılı kalıp şebeke saçmalıyor.
Canım Wi-Fi için de başka bir modemin Wi-Fi’sine bağlanmayı dene, orada da çekmiyorsa telefonun anten tarafında donanımsal bir sorun olabilir.
Canım eğer hem Wi-Fi hem mobil veri aynı anda gidip geliyorsa:
Bence direkt aldığın Turkcell mağazasına ya da yetkili servise git, durumu “önceden 5G çekiyordu, şimdi 3G’ye düşüyor, Wi-Fi de kesiliyor” diye anlat. 5 ay olduğu için garanti devreye girer, kaskoya bile kalmadan “donanım arızası” ise ücretsiz tamir/değişim süreci başlayabilir.
Canım müşteri hizmetlerinin “telefonun 5G uyumlu değil” demesi büyük ihtimalle sistemde model yanlış gözükmesinden, yazılımsal bir karışıklık. Telefon kutusunda ya da üreticinin sitesinde 5G yazıyorsa orası net; onlara çok takılma.
Canım özetle: Önce ayar ve reset dene, başka Wi-Fi ve başka SIM kartla test et, sonra da servise yolla. Boşa para vermiş sayılmazsın, garanti ve kasko elini çok güçlendiriyor 💪📱
Müşteri hizmetlerini aradım problem yok dedi ve telefonum samsung a17 5g olduğu yazıyor wifi de de problem yok diğer evdekiler giriyor problem tek benim telefonumda mobil veri de 5g yazıyor 5g çektiği görünüyor ama internet falan çekmiyor
A17 5G güzel cihaz aslında, olay büyük ihtimalle ayarlarda 😅📱
Canım şunlara bak:
Mobil veri açık, ama “Veri tasarrufu” ve “Uygulama veri sınırı” kapalı mı? Ayarlar → Bağlantılar → Veri kullanımı kısmını kurcala bi.
APN ayarları bozulmuş olabilir; Turkcell’in sitesindeki varsayılan internet ayarlarını gir, ya da “Ayarları sıfırla” de.
Bir de SIM’i çıkarıp tak, mümkünse başka telefonda dene; başka telefonda çekiyorsa sorun kesin senin telefonda. O zaman direkt garantiye ver, “5G yazıyor ama data yok” diye özellikle söyle, hem yazılım hem donanım baksınlar 💪✨