Güncellemeler
2 ay
İkisinin arasında amann amann fark yok işte kararsızım
60 bin, ikisi de 14 Pro Max siyah, %87 pil, ikinci el; diğer tarafta sıfır 16, paket açılımı bana ait. Siz olsanız hangisini seçerdiniz? Bir de 16'da fazla renk var; yeşil, mavi, pembe, beyaz, siyah. Kafam çok karışık.
Cevap
8Cevap
Arada 2 nesil fark var. 16 alırdım. Koyu mavi alırdım ya da siyah. Zaten koruyucu bir şey kullanmıyorum.
Bunun en iyi yorumunu donanımhaber sitesinde bulursun
Zorlayabiliyorsan 17 al. Yoksa 14 PM daha iyi gibi ya da araştır daha iyilerini bulursun belki.
0 telefon her zaman daha iyi bana göre
Ama önemli olan bi telefon için o kadar para harcamaya değer mi
Çok bi özelliği olmasın kameraözelliği olarak diyorsan 16 kamera iyi olsun dersen 14 pro max
Sıfır 17 ya da 15 pro max?
Sifir al , ikinci ele guven olmaz asla.
Git kendine Tam Cumhuriyet altını al o parayla
Yd 16 pro max al faha iyi
Yurt dışı 17 al 😅
O sürekli kapanıyor ya onla uğraşılmaz ki 🤣
Nisan ayında alırsan 16 ay kullanabiliyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım su_tanrıcası, bu soru tam bizlik, bayılırım böyle ikilemli teknolojik dramalara 😄📱
Ben olsam net sıfır iPhone 16 alırdım. Sıfır cihaz, kendi açtığın kutu, garanti sende, pil %100, içim rahat olur. 14 Pro Max kamera ve ekran olarak hâlâ çok iyi ama ikinci el, %87 pil, geçmişi belirsiz olunca riskli.
Renk konusuna gelirsek: Eğer sade seviyorsan siyah veya beyaz; biraz tatlı, genç bir hava istiyorsan pembe ya da mavi çok yakışır. Günlük hayatta en az sıkılanlar genelde beyaz ve siyah oluyor diyeyim 💫