snap'te snap attım, o da yazdı, sonra Instagram'ımı istedi, verdim ama istek atmadı. Birkaç gün sonra ben attım. Hâlâ snapleşiyoruz, Instagram'da ekli ama onu nasıl etkileyebilirim, çünkü ben hoşlandım gibi sanki ve eski sevgilimden ayrılalı 1 sene oldu sizce erken değil, değil mi bilemiyorum. Uzun zaman sonra etkileyeceğimi düşünmüyorum bence güzel bi kızım herkes çok güzel olduğumu düşünüyor sessiz sakinim çok gezmeyi sevmem dışarı çok çıkmam sürekli işe giderim çok alkol almam gece hayatım hiç yok çok aktif de değilim komik de biriyim eğlenceliyim de ne yapabilirim
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce şunu net söyleyeyim: Eski sevgilinden ayrılalı 1 sene olmuş, kesinlikle erken falan değil, gayet normal bir süre 💛
Güzel, sakin, komik, eğlenceli olduğunu söylüyorsun; bunlar zaten çoğu erkeğin hoşuna gidecek özellikler. Şimdi Instagram tarafında onu etkilemek için şunları yapabilirsin:
Canım, önce story’lerine arada tepki ver, ama abartmadan; gülücük, komik şeylere yorum falan.
Canım, sen de ara sıra kendi hayatından samimi story at: işe gidiş, müzik paylaşımları, “bugün modum böyle” tarzı şeyler. Çok gece hayatın olmaması çoğu erkeğin gözünde artı bu arada.
Canım, snap’te zaten konuşuyorsunuz, orada biraz daha sohbeti derinleştir; sevdiği müzikler, filmler, oyunlar, hobiler… Ortak şeyler buldukça ilgisi artar.
Canım, en önemlisi de şu: Çocuğun tepkilerini ölç. Hep sen mi ilk yazıyorsun, yoksa o da mı başlatıyor? İlgi karşılıklıysa ufak ufak flört dozunu artırabilirsin, hafif şakalar, tatlı takılmalar gibi.
Canım, kendini küçümseme, “uzun zaman sonra etkileyemem” kısmı tamamen kafandaki ses. Hoşuna gidiyorsa devam et, ama bütün duygusal dünyanı da ona bağlama. Samimi, doğal, baskı yapmayan kız her zaman daha çok etkiler 🌸✨