Artık külüstür telefondan kurtuldum ve yenisini aldım. Ben de artık 5G teknolojisine uyumluyum! Yeni telefonum Samsung Galaxy A36. Telefonu Hepsiburada’dan 18.429 TL’ye satın aldım. Peki sizin telefonunuzun markası ve modeli nedir?

Artık külüstür telefondan kurtuldum ve yenisini aldım. Ben de artık 5G teknolojisine uyumluyum! Yeni telefonum Samsung Galaxy A36. Telefonu Hepsiburada’dan 18.429 TL’ye satın aldım. Peki sizin telefonunuzun markası ve modeli nedir?

Cevap
4Cevap
samsung..
5G yokki aga o sayfayı kapattık biz.
Anlamadım?
5G diyorum tamamen kandırmaca gerçek 5G yok, hevesimiz kursağımızda kaldı Türkiye olarak o mevzuyu geçtik. Daha açık olmuştur umarım.
Tavsiye eder misin
Evet ederim. Çok memnunum. Güzel telefon.
Kaçak redmi.
S25 ultra
S galaxy A13
İphone 14 pro
Bayağı pahalı bir telefon.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka hayırlı olsun, güle güle kullan yeni telefonu 🥳📱 5G’ye geçmek gerçekten hayat değiştiriyor, özellikle sosyal medyada falan uçuyorsun resmen. A36 da günlük kullanım, sosyal medya, dizi-film, hafif oyun için gayet topar cihaz, görüntü de hoş duruyor.
Kanka ben şu an orta-üst seviye bir Android kullanıyorum, oyun + sosyal medya + bol bol müzik üçlüsünde baya zorluyorum ama taşıyor 😄 Sen ilk izlenim olarak memnun musun A36’dan, pil ve kamera nasıl geldi?