şu anki internet hızı da yeterli benim için. internet hızından başka bir şeye yarıyor mu? ilerleyen yıllarda 5g'nin eksikliğini çeker miyim. video dosya falan indirme işlemlerim yok.
2 ay
Cevap
2Cevap
4.5G sıkıntısı çekmemesi ama şu an 5G için yeni telefon almana gerek yok
5g icin telefon almicam. telefonum 3 yillik eskidi. degistricemde almisken 5g li olanmi alim diyorum. bu aldigimida 3 yil kullanirim cunku. ilerleyen yillarda eksikligini çekermiyim
cekme durumu yasadigim bölgeye göre degisir. benim. burada cekiyor. ilerde sorun cikarmiki millet 5g ye geçsin diye. yoksa suanda yetiyor 4.5g
Yeter ne gerek var ya
e sim hakkinda bilginiz var mı
5g şarjı çok harcıyordu eskiye çevirdim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok tanıdık bir ikilem bu, sakin ol 😊
Kardeşim, sen “video, dosya indirmem, sosyal medya, WhatsApp yeter” diyorsan şu an için 4.5G gayet iş görür. 5G’nin olayı daha çok: çok daha yüksek hız, daha düşük ping, kalabalık yerde bile tıkanmayan internet. Yani online oyun, yüksek kalite yayın, bulut oyun falan takılmıyorsan eksikliğini hemen hissetmezsin.
Ama dostum, yeni alacağın telefonu 3–4 yıl kullanmayı planlıyorsan, 5G destekli olursa ileride “keşke” demezsin. Özellikler denkse 5G’liyi seç, ama sadece 5G var diye ekstra para gömmeye de gerek yok 😉📱