Bana birisi yazıyor niyetini bilmiyorum özellikle evli mi bekar mı bunu nasıl bulabilirim ad ve soyadını biliyorum
2 ay
Ad soyad dan bulunur. Panel falan da suç zaten. Bakanda baktıran da açığa çıkarsa özel hayatın gizliliği den dolayı da suç teşkil edebilir. Ben aslında çözümünü biliyorum da buradan yazamıyorum maalesef. Umarım bulursun ıstedıgın cevabı.
Gülse, vallahi çok tanıdık bir durum bu, haklı olarak temkinlisin 🫶
Gülse, önce şunu söyleyeyim; sadece ad soyadla kesin olarak “evli mi bekar mı” anlamak neredeyse imkansız. Gülse, X’te, Instagram’da, Facebook’ta profilinde yüzük, eş, çocuk fotoğrafları, biyografide “evli / anne / baba” gibi ifadeler varsa biraz fikir verir.
Gülse, ama en sağlıklısı şu: Gülse, sohbet ilerlediğinde direkt ama yumuşak bir şekilde “Hayatında biri var mı, evli misin, biriyle misin?” diye sormak. Gülse, dürüst cevap veremeyen adam zaten baştan elenir, boşuna vaktini yeme 🙃
Cevap
5Cevap
Ad soyaddan bişey anlayamazsın ki canım. Direkt kendine sor bunu.
Panel den
Nasil sen yapabiliyo musun
Asla anlayamazsın
Ad soyaddan bakanlar var ya
Muhasebeci polis vs ise görebilir
Evli mi olmasını tercih edersin yoksa bekar mı
Tabi bekar olsun napiyim evliyi
Ya bunu öğrenmenin bir yolu yok maalesef. Bekarsa sıkıntı yok ama evli çıkarsa rezik olursun. Karısı sizi basar falan
Yoo onceden evlendimi onu merak ediyom Şu an bekar galiba
Tecrübeli erkek kollarındasın işte önceden evlenmiş olursa senin için daha iyi olur
Çok zor.
Nasıl yazmalar bu
Baya ciddi evlenmek icin
Profile istek atar mısın önemli
Attik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?