İlanımdan numaramı alan yetişkin bir adam sürekli arayıp taciz ediyor, ne yapmalıyım?

ben 21 yaşındayım öğrenciyim hem de online özel ders veriyorum İngilizceden. ilan paylaşmıştım ve wp business numaram olmadığı için kendi numaramı tek seferlik kullanmaktan bir zarar gelmez diye düşündüm. ilandan birkaç hafta sonra bir adam beni saat 10'da aradı ben de reddederek aramaları kabul etmediğimi yazdım. ertesi gün yine beni aradı ve bu sefer sabah saat 9'da, ben de stajdaydım ve işte olduğumu belirttim ve hatta özür bile diledim eğer derslerle ilgili bir sorusu varsa buradan yardımcı olabileceğimi söyledim. bana aniden “stajdan ne zaman çıkıyorsunuz” dedi, cevap vermedim, garipsememeye çalıştım daha sonra “size kursta bir iş teklifim var ve derslerinizle ilgileniyorum” dedi. ben de iş teklifini reddettim nazikçe derslerimle ilgili bilgi verebileceğimi belirttim. daha sonra aramızda bir tartışma yaşandı çünkü ona kaba davrandığımı söyledi ve inanın bana mesajlarımda hiçbir kabalık yoktu gayet olması gereken şekilde resmi ve nazik şekilde konuşuyordum. akşam eve geldim beni yine aradı ve ben online dersteydim, dersi bitirdikten sonra artık derdinin ne olduğunu anlamak için ben aradım ve normal bir şekilde derslerle alakalı bilgi verdim. yaşı tahminen 35-40 aralığında bir adam ve “dindar”. daha sonra bana yaşımı ve hakkımda diğer sorular sormaya başladı tabii ki hiçbirini cevaplamadım ve konuşmayı bitirdim. bugün beni tekrar aradı ve ben beni bir daha aramamasını söyledim, sırf ilanda numaram var diye tek bir kişi her gün gün içinde beni arayıp edemez. inanmayacaksınız “size bir şey söyleyeceğim” yazıp tekrar ARADI artık kafayı yedim ve ne demek istiyorsanız buradan söyleyin dedim, biliyorum çok nazik ve canım gibi davrandım ama ben insanları yanlış anlamaktan çok korkuyorum gerçekten kimsenin kalbini kırmak istemiyorum. o mesajımdan sonra bana hakaretler etti ve ben de karşılık olarak tek bir mesaj yazıp engelledim. engelledikten saniyeler sonra mobilden beni 6 kere aradı. hemen oradan da engelledim. sonra diğer numaradan aradı onu da engelledim ama endişeliyim, numaramı yayar diye ya da fotoğrafımı görmüş müdür profilimde diye korkuyorum
İlanımdan numaramı alan yetişkin bir adam sürekli arayıp taciz ediyor, ne yapmalıyım?