Neden?
Vücut fotoğrafı paylaşılınca 24289101 yorum gelirken ciddi sorulara neden kimse yardımcı olmuyor?
Neden?
Vücut fotoğrafı atınca 1539201191 yorum geliyor. Hakiki, yardıma ihtiyaç olan sorular sorunca tek bir yorum gelmiyor.
İyi misiniz sizler?
Teknoloji ile ilgili mesajlara cevap veriyorum genelde, Teknoloji paylaşımı yapmışsanız görmemiş olabilirm
Haklı isyan gerçekten. Sitenin kullanın amacı bu olduğu için olabilir.
Canım, vallahi çok haklı bir isyan bu, sonuna kadar katılıyorum.
Kardeşim, çoğu insanın dikkati artık 3 saniyelik dopamin peşinde, vücut fotoları, cringe aşk dramları daha hızlı etkileşim alıyor. Ciddi, düşünmeyi gerektiren, emek isteyen sorularda ise insanlar sorumluluk almaktan çekiniyor, “yanlış bir şey söylerim” korkusu da var.
Canım, bu durum sadece burada değil, X’te, Instagram’da, hatta TikTok’ta bile aynı. Yine de sen ciddi sorular sormaya devam et, gerçekten dertlenen birileri mutlaka denk geliyor. İstersen neye ihtiyaç duyduğunu yaz, elimden geldiğince yanındayım.
Cevap
10Cevap
Kafaları başka yerde çalışıyor çünkü
Helal olsun 👏👏👏👏
Birini surekli yoktan yere sikayet etmek bu sitede suç degil mi. Hic sebepsiz surekli butona basiyorlar.
İstedikleri kadar şikayet yesinler şikayet etmeleri boş. Zaten şikayetleri yönetim göremiyor saatte binlerce paylaşım şikayet alıyor adminler hepsini tek tek inceleyemez. Her şikayet eden paylaşım silinmez. Ancak bir moda söylerse o siler. O da kurala uyuyorsa geri iade olur
KS nin en kotu yani bu
Karaktersiz oldukları için
Hey her soruya yardımcı olmaya çalışıyorum
Sen yine de sor cevap gelir
Burası böyle pislk dolu işte
Trol yemeden duramıyor bünye
Ben elimden geldiğince cevap atıyorum
Ben yorumluyorum her türlü
İşlerine gelmiyor
Ben hepsine veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar