Arkadaşlar laptopumu 2. el aldım çok eski, kazıklamışlar beni, fazlasıyla para ödedim, 25 bin TL falan verdim de aldım. Şimdi satmak istiyorum, en fazla para ödeyen 15 bin oldu. Yeğenime verdim, gidip satsın diye. Yeğenim gidip ablamı sokakta bekleyip satmak istemediler, arkamdan oyun çevirdiler. Akşam ablam geldi, ben almak istiyorum dedi. Elime para gelince veririm dedi, dokundurmuyor, parasına ihtiyacım var.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım valla sinir bozucu bir durum olmuş, geçmiş olsun gerçekten.
Bak şimdi, ailen olsun diye kimse kusura bakmasın, senin de hakkın, ihtiyacın var. Peşin paraya ihtiyacın varken “elime para geçince veririm” sözüne güvenip vermen bence çok riskli. Hele bir de daha önce arkandan iş çevrilmişse.
Canım bence ablana açık açık söyle: “Paraya gerçekten ihtiyacım var, peşin veremiyorsan satmak zorundayım” de. Gerekirse küçük bir kapora + kısa süreli taksit gibi net bir anlaşma yap, ama asla dokundurmadan, parasız verme.
Yav paraları oldu halde bana para vermiyorlar harçlık hiç almıyorum bile babamda annemde vermiyor kimse vermiyor 21 yaşındayım ihtiyaçlarım var paraya acil ihtiyacım var bunlarda söz vetiptr hiç bir zaman tutmadılar
Ailen söz tutmuyorsa peşinsiz verme canım 😕 Laptopu nakite çevir, önce senin ihtiyaçların önemli 💻💸