Akıllı telefon kullanımı artışı da olabilir ama iş dünyasında da bilgisayar üzerinden değil de WhatsApp grupları üzerinden ilerleniyor çoğu zaman. Sizin fikirleriniz nedir?

Akıllı telefon kullanımı artışı da olabilir ama iş dünyasında da bilgisayar üzerinden değil de WhatsApp grupları üzerinden ilerleniyor çoğu zaman. Sizin fikirleriniz nedir?

Şöyle açıklayım; eskiden bilgisayar başında çok takılan bir insanken, akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla kendime akıllı bir telefon aldım. O zamandan belli çok fazla bilgisayar başına oturmamaya başladım. Çoğu şeyi telefondan yapıyoruz zaten; sosyal medya, haber, iletişim, oyun vs.
Günümüzde artık bilgisayarlar büyük boyutlu oyunlar ve ofis işleri için kullanılıyor. Bir de mesleği icabı kullananlar var işte; yazılımcılar, teknisyenler vs.
telefon kullanımı artışı bence
Bence de
Ben hala çok seviyorum bilgisayarı
Neden
Daha iyi kullanıyorum ve detaylı
Cevap
8Cevap
Akıllı telefonlar in çoğalması buna En Büyük Neden Akıllı telefonlar da çoğu işi gördüğü için bilgisayar bir tek oyunlar ds avantaj
Geniş ekran seçeneği telefonlarda da var artık çünkü.
Kullanan çok var hâlâ aslında. İş yerlerinde birde üniversite öğrencileri falan kullanır
en büyük sebebi mobil gücün artması. ve tabiki artık süreçlerin çok daha kolay takip edilebiliyor olması.
her şey daha hızlı daha çabuk
Konforlu oluyor o yuzden.
Benimkisi yaptığım is sebepli
Valla bana kalsa sadece tel kullanicam 😂
Telefon tabi ki bilgisayar artık sadece iş ve oyun için kullanılıyor
Telefon kullanımı arttığı için
Daha pratik ve hızlı..
Telefon
ne iş yapıyorsun
Memurum işte sabahtan akşama kadar bilgisayar başındayım zorunlu olarak
Pc karşısında isen telefon nasıl daha fazla kullanılıyor 😂
Telefon evde elimizden düşmüyor 😁