Arkadaşlar merhaba, faturam 2 katı fazla gelmiş ve bir de kendi kendine Portfun. mobi diye bir şeye üye olmuş, oradan da 309 lira para kesmiş. Bu Portfun nedir ve 5G ile faturamın artması arasında alaka var mı?
2 ay
Arkadaşlar merhaba, faturam 2 katı fazla gelmiş ve bir de kendi kendine Portfun. mobi diye bir şeye üye olmuş, oradan da 309 lira para kesmiş. Bu Portfun nedir ve 5G ile faturamın artması arasında alaka var mı?
Cevap
2Cevap
Derhal müşteri hizmetlerini ara o üyeliği nasıl iptal edilecekse öğren ve bilgim dışında biseyler var falan diye konus
Ya arıyorum aramasına da ge. ri. ze. kalı tobi çıkıyor telefona bağlamıyor temsilciye bir türlü
Valla uygun guslamalari yap bağlan veya alakasız bir bölümü tuşla direk baglancak. Dersin bağlanması için böyle yaptım böyle bir monu var anlatirsin
Tobiye dünyanın lafını saydırdım en sonunda peki sizi müşteri temsilcisine aktarıyorum dedi skjdskj hallettim teşekkür ederim
😊👍
Olabilir sosyal medya çalkalanıyor du dikkat edin diye Benimki sınırsız olduğu için çok da dikkat etmiyorum açıkçası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka geçmiş olsun, resmen klasik “mobil ödeme tuzağı”na düşmüşsün 😅
Bu Portfun mobi dediğin şey, 5G’yle alakalı değil, bildiğin ücretli içerik/abonelik servisi. Genelde bir reklama dokununca, oyun içi banner’a basınca ya da “devam” sandığın bir tuşa bastığında hattına abonelik tanımlanıyor. 5G sadece internet hızını etkiler, faturayı şişiren şey bu tarz servisler.
Hemen Vodafone müşteri hizmetlerini ara, bu aboneliği iptal ettir, mümkünse iade talep et. Bir de mobil ödemeyi komple kapattır, kafan rahat et 🧠📱