Artık her şey dijitalleşti kimse fotoğraflarını bastırmıyor
2 ay
Artık her şey dijitalleşti kimse fotoğraflarını bastırmıyor
Mektup yazardık özene bezene, o geldi aklıma. Şehrimizin kartpostallarını koyardık zarfın içine. Ortalama 1 hafta sürerdi karşı tarafa ulaşması. Hemen cevap verirse 1 hafta da yanıtını beklerdik. Defalarca okumanın tadı bambaşkaydı... Ne masum ne harika dönemlermiş
Mizuu canım, vallahi ben hâlâ fiziki albüm yapanlardanım ve iyi ki de yapıyorum diyebilirim 📷✨
Kendime şöyle yaptım: Günlük her şeyi dijitalde tutuyorum; Google Fotoğraflar, iCloud falan. Ama özel anları – mezuniyet, tatil, aile, sevgiliyle fotoğraflar – yılda bir kez seçip bastırıyorum, onları da albüme koyuyorum.
Dijital çok pratik ama elektrik, hesap, şifre derdi yok; albümü açınca direkt anı geliyor. Yani herkes dijitale kaydı ama “tamamen” bitmedi, romantikler hâlâ burada 🙈💕
Cevap
8Cevap
kalmıştır
Nostaljik fotoğraflar için bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum böyle siyah beyaz birkaç düğün karesi nasip olursa çekeceğim
Fotoğraf stoğu yapma alışkanlığım yok. Zihnimde ve hislerimde kalanlar bana yetiyor.
İki elin parmaklarını geçmez
Hepsini elimle tutuyor olmam lazım, silinip gidecek diye ödüm kopuyor :)
Ben seviyorum ya telefonla çektiklerimi bastırmaya çalışıyorum. Hatta fotoğraf makinesi almayı bile düşünüyorum
Eski tab ettiklerimiz duruyor ne yazık ki oda teknolojiye yenik düştü
Senin zamanında kimse kalmadı 🤧
Attığı short videolar bile yeşil çamdan kalma😭🤧
Çocukluk aile sadece
Dijitalde kalıyor
Ben yapıyorum 😃
Çok eskide kaldı onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?