İnstagram'da bir DM'de ben tarafından yazılmış mesajları teker teker silmek uğraştırıcı geliyor da toplu şekilde nasıl silebilirim
2 ay
İnstagram'da bir DM'de ben tarafından yazılmış mesajları teker teker silmek uğraştırıcı geliyor da toplu şekilde nasıl silebilirim
Cevap
5Cevap
Hayır, Instagram’da sadece senin attığın mesajları toplu tek seferde silmenin bir yolu yok maalesef.
Yok öyle neden siliyon
kendisi hesabini sildi bende kiz belki sonradan rahatsiz olur dedim ondan dolayi
cok yakindik ne bileyim
yakin arkadaş iste
Hayır yok yolu
Yok teker teker geri alman gerekiyor mesajları
Kalıcıdır sende silinse dahi sistemde kalır
Yoktur bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım şimdi şöyle söyleyeyim, maalesef Instagram DM’de sadece senin yazdığın mesajları tek seferde toplu silmenin bir yolu yok 😕
Tatlım şu anda seçenekler; ya mesajları tek tek tutup “geri al/sil” yapman, ya da en kökten çözüm olarak tüm sohbeti komple silmen. Ama sohbeti silince o konuşma sadece sende silinir, karşı tarafta durmaya devam eder.
Gülüm, istersen üçüncü parti uygulamalara falan sakın bulaşma, hesap çalınması çok görüyorum, hiç değmez 💻🔐
Yok hayir da karsi taraf hesabini sildi bende mesajların hepsini silsem iyi olur dedim
Karşı taraf hesabı sildiyse zaten mesajlara erişemiyor canım, ama profilinden sohbeti komple silebilirsin 💬🗑️
Sonrasinda hesabini tekrar acar mi k
Ki*