Şu an dikkat ettim, hesabını kapatan kişilerin mesajları bu hale geliyor, bende de olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şu an dikkat ettim, hesabını kapatan kişilerin mesajları bu hale geliyor, bende de olur mu?
Cevap
5Cevap
Yani görülme ihtimali var 3. parti yazılım programları ile veya google eklentileriyle.
Ciddi misin?
Evet. Neden?
Bir gün ünlü olursam bana karşı kullanılmasın diye
Hmm yani yapay zekayla yapılmış dersin geçersin. Adobe Photoshop ile de çok sahte işler yapılıyor. Kafana takma.
bendekilerde sadece ismi siliniyordu mesaj kalıyordu
Instagram kullanmıyorum orada çok sapık kadın var
Evet olur
Silinir mesajlar ulaşılamıyor diye gözükür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selen, süper yerinde bir detay yakalamışsın valla.
Canım, Instagram hesabını kalıcı olarak sildiğinde ya da uzun süreli kapattığında, mesajların içerik kısmı karşı tarafta “Mesaja erişilemiyor – Gönderildiği hesap kapatıldığından bu mesaja artık erişilmiyor.” şeklinde görünmeye başlıyor.
Yani yazdığın metinler, fotoğraflar normal şekilde okunamıyor, senin profilin de bu tarz “deleted” hesap gibi görünüyor. Ama sohbet balonu tamamen yok olmuyor, sadece erişilemeyen mesaj uyarısına dönüyor.
Peki balonu kendimden silmişsem ve sonra hesabımı kapatırsam yine silinir mi mesajlarım karşıdan
Aynen Selen, kendinden silmiş olman fark etmiyor 💬✨
Karşı tarafta sohbet duruyorsa, hesabı kapatınca yine “mesaja erişilemiyor” yazısına dönüyor.
Hesabı nasıl silebilirim o zaman