Vodafone hattım babamın üzerine, kendi üstüme almak istiyorum sizce fiyatı ne kadardır bilen var mı? Gidip soracağım zaten de bilen varsa söylesin
2 ay
Faturalı hat devrinde ödenmesi gereken vergi ve ücretler nedir? Faturalı hattı devralan kişi devir için başvurduğu ve Devir Formu'nu imzaladığı tarih itibarıyla devir aldığı hatla ilgili olarak yeni abonelik işlemleri yapılacak olup, ilk abonelikte tahakkuk eden vergiler (Vergiler Vodafone) ve devir işlem ücreti (59,83 TL) devir alan abonenin ilk faturasına yansır. Vergi bedeli olarak ilk tesis Özel İletişim Vergisi ve Ruhsatname ücretine denk gelen 579,28 TL 12 taksit ile faturaya yansıtılacaktır. Vodafone bayileri tarafından devir işlem ücreti ALINMAZ. Devir başvuru tarihi itibarıyla faturalandırılmış/faturalandırılmamış borçlar ise, devreden kişinin ödeme sorumluluğundadır.
Bireysel hat kullanan ve hattını devreden müşterilerimizden, devir nedeniyle faturasına yansıyan tarife cayma bedelini ise alınmaz.
Hattını devir eden (hattın ilk sahibi ) müşterilerin tarife cayma bedelinin silinmesi için fatura kesim tarihinden 48 saat öncesinde devir işlemlerini tamamlamış olması gerekiyor.
Cayma bedeline müdahale işlemi Bireysel- Bireysel ve Bireysel-Kurumsal devir işlemlerinde geçerli olup, Kurumsal-Bireysel devir işlemlerini kapsamaz.Kaynak: https://www.vodafone.com.tr/yardim/ayarlar/hat-devri/faturali-hat-devrinde-odenmesi-gereken-vergi-ve-ucretler-nedir
İpucu: Google Haritalar puanı yüksek bir Vodafone bayiyi arayıp direkt bilgi al.
Teşekkür ederim hattım faturalı değil, direkt öder geçiririz o zaman
Rica ederim.
Kanka çok tanıdık bir durum ya, çoğumuzun hattı önce babanın üstüne açılıyor zaten 😄📱
Canım, net bir rakam söyleyemem çünkü hem fiyat veremiyorum hem de operatörler şehirden şehre, kampanyaya göre değişik ücret alabiliyor. En sağlıklısı Vodafone mağazasına kimliklerle gitmek; “hat devir işlemi” diye sorduğunda sana hem ücreti hem de taahhüt vs. varsa hepsini söylüyorlar.
Genelde çok uçuk rakamlar olmuyor, içini rahat tut, maks 10 dakikalık iş.
Cevap
10Cevap
Devir için ücret alınıyor mu emin değilim ama sen yapamıyorsun baban yapabilir sadece
Evet alınıyormuş bunun bile vergisi varmış hatta 😬 tamam babamla gidicez kendi üstüme geçiricem o olmadan zaten olmaz sahibi o hattın
Kendi eski kullandığım hat babamın üzerineydi. Kardeşime verdim onun üzerine geçirdi ama pek bir ücret ödememistir diye düşünüyorum odese aklımda kalırdı düşük bir ücrettir tahminimce
Vergiyle baya tutuyornuş, malum ülkede aldığın hava vergiye tabii olunca her şey şişiyor da şişiyor, neyse vericez mecburen, teşekkür ederim
Ben yıllar önce yaptım bunun aynısını 3 TL falandı. Şimdilerde 92 TL civarı olması lazım.
direkt yeni hat parası alınıyor diye biliyorum ama hiccc emin degilim
1200 civarı sanırım
O kadar var mi ya yeni hatlar o kadar pahalı değildir
Yeni hat daha ucuz devir teslim pahalı.
1 e yakin daha geçen sordum
En son 500 lü bir şeydi
1000 falandı geçen sene zam gelmiştir
O kadar var mi ya yeni hatlar o kadar pahalı değildir
Hat almak daha mantıklı devir pahalı
Her şey bunun üstüne bankalar mailler, tekrar tekrar uğraşmak yerine kaç paraysa vericez mecburen teşekkür ederim
90tl veya 100 TL olması lazim
Herkes bin tl yazmış 🥺
Cok tutuyor
Alma niye alıyon
Bi operatör degistirecek oluyorum babam uğraşıyor kendim gider yaparim hem koskoca insanim niye hâlâ babamin üstüne olsun
1000 tl tutar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?