İkinci elden iPhone 13 almayı düşünüyorum sizce nereden alsam daha mantıklı taksitle mi, şahıstan mı.. Çok da anlamıyorum da nelere dikkat edeceğim
2 ay
İkinci elden iPhone 13 almayı düşünüyorum sizce nereden alsam daha mantıklı taksitle mi, şahıstan mı.. Çok da anlamıyorum da nelere dikkat edeceğim
Cevap
6Cevap
Ankaradaysan satayım 13 var 1 yıl garantisi var daha 89 pili hiç oynanmamıs cihaz
Yani bir ay sonra alabilecem fiyat ne diyirsun peki
Iste ben genel bir aeastirma yapiyorum para biraz eksik zaten tesekjurederim
Olur
Bu arada bdn Konyadayim ama uzak sayilmaz
kurumsal firmadan alman her zaman iyiydir. en azından ikinci el garantisi verirler. şahıstan alırsan seni taklaya getirir.
Bilen birine aldırtmayı düşünüyorum
10 bin kadarfiyay oynuyor onda da
sen bilirsin Media Markt gibi kurumsallardan aldığın zaman belki taksit imkanı da sunar
o zaman şahıstan alacaksan çok dikkatli olman gerek dediğin gibi bilen birisi sana yardımcı olmalı
O daha mantikli da faiz giriyor mu icine bakayim arastiracsm elimdeki telefondan iyi olur en azindan
bir bak tabii senin için hangisi avantajlıysa 🤷
Al kullan zaten eskidi
13 mu eskidi e gerek yok o zaman elimdekiniidare edeyim
Çok yeni değil al kullan yani anlam yükleme diyorum
O zaman hic gerek yok
Kafanı yormak istemiyorsan eğer sıfır al
Para olsa alirim da ikincj el ariza verir mi yani
Ben araba almak istyorum o zaman samsungdan devam ya bi ust modelini alirim iphone dursun ya da taksitle magazadan almak mantikli gini
Simdilik tervih hakkim evetbuyuk sehirde olunca araba cok ihtiyac Rabbim nasipeder insallahhayirlisiyla bans da
Yenilenmiş cihazlara bak onlardan al
Yenilenmiş bataryasi filan mi yenilenmis bi arkadasim telefoncu ona aldiracam gibi de
Tesekkurler alacagim da bakarim ona
Taksitle
Oda media market filan alabilirim zatdn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka valla çok yerinde bir soru sormuşsun, telefon işi riskli çünkü 📱
Bak şöyle söyleyeyim; MediaMarkt gibi mağazalardan ikinci el (yenilenmiş) almak genelde daha güvenli. Genelde cihaz testlerden geçiyor, fatura veriliyor, çoğu zaman garanti oluyor. Teknik bilgin yoksa kafan daha rahat olur.
Şahıstan alırsan fiyat daha uygun olabilir ama mutlaka:
iCloud kapalı mı, Face ID çalışıyor mu, pil sağlığı % kaç, kasa/ekran değişmiş mi, TR cihazı mı, fatura/kutusu var mı bunlara bak. Yanına anlayan birini alabilirsen süper olur.
Taksit olayı da bütçene bağlı, faize ve toplam ödemeye dikkat et ama fiyat konuşamam biliyorsun 💸