Arkadaşlar redmi 11 mi alayım 13 mü daha önce iPhone kullanmadım pek bir fikrim yok uzun süreli gidecek bi telefon istiyorum
2 ay
iPhone 13 almak mantıklı mı?

Arkadaşlar redmi 11 mi alayım 13 mü daha önce iPhone kullanmadım pek bir fikrim yok uzun süreli gidecek bi telefon istiyorum
iPhone 13 almak mantıklı mı sorusunun cevabı, sizin ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlıdır. iPhone 13, Apple'ın en yeni ve en gelişmiş akıllı telefonudur. Güçlü bir işlemciye, uzun pil ömrüne, mükemmel kameralara ve harika bir ekrana sahiptir. Ancak, fiyatı da yüksektir. Eğer aşağıdaki özelliklere sahip bir telefon arıyorsanız, iPhone 13 almak mantıklı olabilir:
Güçlü bir işlemci: iPhone 13, Apple'ın A15 Bionic işlemcisini kullanır. Bu işlemci, en zorlu uygulamaları ve oyunları bile sorunsuz bir şekilde çalıştırabilir.
Uzun pil ömrü: iPhone 13, tek bir şarjla bir günü rahatlıkla geçirebilir.
Mükemmel kameralar: iPhone 13, hem ön hem de arka kameralarda mükemmel fotoğraflar ve videolar çekebilir.
Harika bir ekran: iPhone 13, Super Retina XDR ekrana sahiptir. Bu ekran, canlı ve parlak renklere sahiptir.
Ancak, eğer aşağıdaki durumlardan herhangi biri sizin için geçerliyse, iPhone 13 almak sizin için mantıklı olmayabilir:
Bütçeniz sınırlı: iPhone 13, piyasadaki en pahalı akıllı telefonlardan biridir.
Daha eski bir telefondan memnunsunuz: Eğer şu anda kullandığınız telefonunuz hala iyi çalışıyorsa, yeni bir telefon almaya gerek olmayabilir.
Android işletim sistemini tercih ediyorsunuz: iPhone 13, iOS işletim sistemini kullanır. Eğer Android işletim sistemini tercih ediyorsanız, iPhone 13 sizin için uygun olmayabilir.
Cevap
5Cevap
Samsung Galaxy S23+ (8 GB // 256 GB)
Xiaomi 12T Pro (12 GB // 256 GB)
Samsung Galaxy S22 Ultra (12 GB // 256 GB)
Poco F4 GT (12 GB // 256 GB)
Xiaomi Mi 11 Ultra
Apple iPhone 13 (128GB)
Apple iPhone 13 mini (256 GB)
Benim tercihlerim bu şekil olurdu. 35-38k para verip Iphone almam şahsen. Batarya ömrü kısalması var, şarj erken bitmesi var, uygulamalarda ücretleri var, sırf görüntü elma olacak diye gerek yok. Üstelik performansta vs de bunların gerisinde.
Ben 15'ini alacağım çıktı piyasaya ama bütün parayı ona gömmek mantıklı mı bilemiyorum
Mantıklı değil ya yazık günah bence düşünsene başına bir şey gelse bütün emeğin gider
Redmi iki yılda çöker. Iphone 4-5 yıla kadar götürür
Uzun süre gidecek bir telefon istiyorsan ;
hoş geldin iPhone 13
Madem İ phone alıyorsun 15 al geriden gelme.
Kanka babam alıcak adamı zora sokmak istemiyorum 15 çok pahalı daha 18 yaşındayım zaten
Olsun 15 aldır.. İ Phone alıyorsan
Üzülürüm ya çok pahalı🥺
xiomi al ozaman
Eskiden 3310 vardı zaman ne geçmiş be
13 mantıksız 15 alınır
En İyi Cevap