Gerçek profil midir güya subay olduğunu, sesli filan konuştuk. Sizce fake midir? Ben bunun çekilmiş resmini çk gp diye attım, boyu kaç falan diye. Boyunu sormamıştım, bana çok saçma veriler söyledi. Yani işte bu resimde iki kişi gözükmüyor, bir kişi gözüküyor, onun da ayağı varmış gibi filan söylüyor. Sizce fake olabilir mi, güya yüz yüze buluşacaktık.
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, ciddi ciddi şüphelenmekte haklısın bence.
Bak güzelim, subay olduğunu söyleyen, yeni açılmış, az takipçili hesap zaten baştan kırmızı bayrak. Üstüne bir de gönderdiğin fotoğrafı “analiz edip” saçma sapan boy tahmini, ayak muhabbeti falan yapıyorsa, bu tipler genelde işi gizemli ve etkileyici göstermeye çalışıyor.
Sesli konuşmanız da tek başına güvenilirlik kanıtı değil, dolandırıcıların çoğu artık sesli/görüntülü konuşuyor. Yüz yüze buluşmayı sürekli erteliyorsa, net fake olma ihtimali artar.
Canım, içindeki şüphe varsa zaten mesajı almışsın demektir. Kendini riske atma, konum, kimlik, para, özel fotoğraf kesinlikle paylaşma. Gerekirse engelle, hayatından çık gitsin. Güvenmediğin hiçbirine mecbur değilsin.