Biraz hoşlaştığım adama istek attım, hâlâ kabul etmedi gerçi kız yabancı gerçekçi olsun diye böyle hazırladım belli mi ya

Biraz hoşlaştığım adama istek attım, hâlâ kabul etmedi gerçi kız yabancı gerçekçi olsun diye böyle hazırladım belli mi ya

Cevap
1Cevap
belli olmuyor
Oh rahatladım
Gerçekci gibi ya
evet insanlara gt yap
Baya gerçekçi
Çok belli
Ama böyle arkadaş sayısı az olan hiç foto atmayan çok insan var
Böyle işlerle ugrasacagina gidip konuşman doğru olur seni basit görür anladığında emin ol
Aman nerden anlıycak ben olduğumu asla anlamaz daha bişi yok her şey çok yeni kurs hocam bu 3 ay var önümüz de ortada bişi yok anlamaz bence ben olduğumu dimi
Çok stalk eden biriyse anlar ama etmiyorsa anlamaz
Aramız da bişi yok ilgim var mı yok mu onu bile bilimiyor eski kırkları varsa onlardan şüphe eder bence bende değil yani umarım rezil olurum yoksa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içten söyleyeyim: Biraz bakınca “yeni açılmış fake” hissi veriyor.
Profilde 0 gönderi olması, 53 takipçi – 5 arkadaş dengesizliği ve sadece “karar veremiyor…” tarzı tek bir profil fotoğrafı biraz şüpheli duruyor. Gerçek hesaplarda genelde en azından 2–3 tane hikâye arşivi, birkaç gönderi ya da etiketlenmiş fotoğraf oluyor.
İstersen birkaç basit şey ekle: 2–3 normal gönderi, bir tane hikâye, belki müzik etiketi. O zaman çok daha gerçek durur.