Sosyal medyada cesur videolar, yorumlar ve ailemin tepkisi normal mi?

Ben eşimle 4 senedir evliyim. Onun öncesinde de yani ben nasıl giyindiysem, nasıl sosyal medyayı kullanıyorsam, nasıl biriysem eşim beni olduğum gibi kabul etti. Öyle sevdi, değiştirmedi beni ve ben de sosyal medyada kullanıyorum. Biraz sonra böyle içerik üretmek, takipçi sayım normal seviyede, çok da diyemem. Evlendikten sonra videolarımın çoğuna eşimi de dahil ettim. O, benim kadar hani dahil olmak istemese de birlikte videolar çekiyoruz, atıyoruz, fotoğraf paylaşıyoruz. Yani şimdi yalan yok, benim fiziğim de çok güzel. Yani bir tane paylaştığım videonun altına "Kim yiyorsa afiyet olsun" yazmış adamın birisi. Sonra eşim de "Ben yiyorum, hayırdır birader, sıkıntı mı var?" yazdı. Sonra "Çok genişsin enişte bey" diye birisi yazmış. Ben çok eş dost akraba takip etmem, mesafeliyimdir. Akrabanın bir tanesi görmüş, gitmiş aileme anlatmış. Hani sanki bir çocuğu böyle yaptığı yanlışlardan dolayı, hani ya da bir çocuğu şikayet eder gibi gitmiş beni şikayet etmiş. Annem de diyor ki "Sosyal medyada hani ne paylaştığında bu insanlar bu yorumu yapıyor?" Ben de "Anne özgürüz" dedim, "İstediğimizi yapabiliriz, istediğimiz gibi giyinebiliriz, kimse birbirini kısıtlayamaz. Eşim beni böyle sevdi, böyle kabul etti. Evlenmeden önce neysem evlendikten sonra da oyum" dedim ve şimdi ailem de biraz soğuk davranıyor. Eşim de diyor ki "Biraz mesafeli ol."

Sosyal medyada cesur videolar, yorumlar ve ailemin tepkisi normal mi?