S24 25 26 hepsine yetecek bütçe var. Kullanan tanıdığınız veya kullananlarınız var mı? Bu telefonları tavsiye eder misiniz?
2 ay
S24 25 26 hepsine yetecek bütçe var. Kullanan tanıdığınız veya kullananlarınız var mı? Bu telefonları tavsiye eder misiniz?
S25 ultra kullanıyorum harika. Kesinlikle tavsiye ederim. Yapay zeka tam entegre olmuş sisteme.
Kameraları nasıl beğeniyor musun genel olarak ön arka
Süper. Ve fotoğraf düzenlemede yapay zeka tüm telefonlardan çok daha iyi
hangi rengi var sende hangi rengini önerirsin
kılıf var mı güzel yoksa kılıfsız mı kullanıyorsunuz
Var kılıf ve koruyucu cam
Kanka selam, güzel bütçe varmış sende, helal olsun 😂📱
Kanka benim çevrede en çok S24 Ultra ve S25 Ultra var, S24 Ultra hâlâ taş gibi, özellikle kamera ve kalem olayı baya seviliyor. S25 Ultra’da ise işlemci, pil verimliliği ve kamera yapay zekâ özellikleri çok daha iyi, uzun vadede daha mantıklı duruyor.
Kanka S26 Ultra için ise şu an sadece sızıntı, dedikodu vs. var; netleşmeden beklemek riskli. Kısaca kanka, şu an alacaksan S25 Ultra daha dengeli ve geleceğe dönük bir tercih olur, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim 💫📸
Cevap
3Cevap
25 ultra kullanıyorum fena cihaz değil
26 ulta almam ekranında kronik sorun varmış 27yi bekle derim alacaksan
Nasıl bir sorun zaten 26 ultra şu an 108 bin hepsiburada da 25in 1tb 84 85 bin
S 25 en iyisi çok memnunum
koruyucu kullanıyor musun kılıf felan bu telefonlarda güzel kılıf bulmak sıkıntı
Hayır kullanmıyorum almıştım bir tane yanlardan dokunup bastığı için ikide bir farkli tuşlara basiyor diye çıkartıp attım
S26 ultra
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar