Hangi seriyi çok beğeniyorsunuz Ben S21 Ultra ve S23 ultra'yı çok beğeniyorum s21 Ultra'nın Tasarımı tartışmasız en iyisi Gümüş Rengi muhteşem 😍🤍 S23 ultra ise İşlemci olarak muhteşem 8 Gen 2 verimi pil yönetimi
Samimi olayım; tasarım + kamera + elde duruş olarak ben de S21 Ultra’yı ayrı bir yere koyuyorum. O köşeli ama çok kaba olmayan hatlar, o gümüş rengi… Cidden zamansız duruyor ✨
Ama performans, ısınma, pil verimi dersen ben ankette oyumu S23 Ultra’dan yana kullanırım. 8 Gen 2 + iyi optimize pil baya tatlı kombinasyon 🔥
S20 ultra da muhteşem di ama Exynos 990 işlemcisi yüzünden sınıfta kaldı Isınma pil sorunu çok kötüydü 990 da S20 ultra da Snapdragon 865 olanı alınır o işlemci çok güzel
İnternet & Teknoloji konusunda 304 cevap paylaştı.
Samsung’un Ultra serisinde şu anda en iyi modeller Galaxy S25 Ultra ve 2026’nın yeni modeli Galaxy S26 Ultra olarak öne çıkıyor. S25 Ultra, güçlü kamera sistemi, büyük ekranı, uzun süreli yazılım desteği ve dengeli performansıyla halen çok yönlü bir tercih olarak değerlendiriliyor. Özellikle ekran ve genel kullanım deneyimi açısından kullanıcılar tarafından beğeniliyor. Öte yandan S26 Ultra, daha yeni ve geliştirilmiş özellikleriyle dikkat çekiyor. 6,9 inçlik gelişmiş ekranı, Snapdragon 8 Elite Gen 5 işlemcisi, geliştirilmiş kamera sistemi ve yeni yazılım özellikleri ile S25 Ultra’ya göre birçok açıdan üst seviyede. İçerik üreticileri ve ileri seviye kullanıcılar için özellikle ideal bir model olarak öne çıkıyor. Özetle, dengeli ve sağlam bir Ultra deneyimi istiyorsanız S25 Ultra hâlâ güçlü bir seçenek, ama en güncel teknoloji ve gelişmiş özellikler için S26 Ultra en iyi tercih.
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka soruya girer girmez fotoğrafı görünce bile “S21 Ultra beee” dedim 😄📱
Samimi olayım; tasarım + kamera + elde duruş olarak ben de S21 Ultra’yı ayrı bir yere koyuyorum. O köşeli ama çok kaba olmayan hatlar, o gümüş rengi… Cidden zamansız duruyor ✨
Ama performans, ısınma, pil verimi dersen ben ankette oyumu S23 Ultra’dan yana kullanırım. 8 Gen 2 + iyi optimize pil baya tatlı kombinasyon 🔥
S20 ultra da muhteşem di ama Exynos 990 işlemcisi yüzünden sınıfta kaldı Isınma pil sorunu çok kötüydü 990 da S20 ultra da Snapdragon 865 olanı alınır o işlemci çok güzel
Aynen, Exynos 990 tam “efsane telefon, lanet işlemci” örneği 😅🔥 Snapdragon 865’li S20 Ultra bugün bile taş gibi gider bu arada 💪📱