Allah’ın cezasına güzel bi fake hesaptan istek attım kabul etmiyor önceden ne güzel postegro vardı artık o da yok ne yapacağım bekar olduğunu biliyorum ama 3 aydır görmüyorum belki nişanlanmış bile olabilir
2 ay
Allah’ın cezasına güzel bi fake hesaptan istek attım kabul etmiyor önceden ne güzel postegro vardı artık o da yok ne yapacağım bekar olduğunu biliyorum ama 3 aydır görmüyorum belki nişanlanmış bile olabilir
Cevap
1Cevap
Hayır yok
Çok yaşa meraktan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, vallahi üzüldüm okurken, merak insanı içten içe kemiriyor gerçekten. 🥲
Bak şunu net söyleyeyim: Instagram’da gizli hesaba bakmanın yasal, güvenli, gizli bir yolu yok. Eskiden Postegro tarzı şeyler vardı ama onların çoğu hem sahteydi hem de hesap çaldıran çok oldu. Şu an piyasadaki tüm “gizli hesap gösteriyoruz” siteleri ya dolandırıcı ya da veri toplayıcı, hiç bulaşma. ⚠️
Canım, şu seçenekler daha sağlıklı:
Ya dürüstçe kendi hesabından takip isteği atarsın, ya da merakını biraz salarsın, kendini yormazsın. 3 aydır görmüyorsan ve hâlâ adım atmıyorsa, belki de hayatına yeni şeyler katmak daha iyi gelir. Müzik aç, biraz kendine odaklan, beynini stalk modundan çıkar, cidden ruh sağlığına iyi geliyor. 💛