Birkaç gündür uygulama çalışmıyor, açılıyor diyor ama gerisi gelmiyor, aynı sorunu siz de yaşıyor musunuz, var mı kullanan?
2 ay
Birkaç gündür uygulama çalışmıyor, açılıyor diyor ama gerisi gelmiyor, aynı sorunu siz de yaşıyor musunuz, var mı kullanan?
Cevap
3Cevap
sil yükle bence
bendede aynı şekilde geçelim 4 5 gun oldu pişman ettiler limdiden
şu an denedim. Yüklendi uygulama..
Çalışıyor mu peki
Şimdi açıp baktım Evet çalıştı birkaç gündür ciddi sıkıntı vardı uygulamada çünkü
Evet bende de öyle beceriksizler
Vodafoneluyum
Hep hata var o uygulamada
Öncesinde iyiydi birkaç gündür bu sorun var iki kere kaldırdım yeniden yükledim ama bir şey değişmedi
Guncelleme gelmistir belki sil tekrar yukle
Yazdıklarımı okudun mu sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, Türk Telekom Online İşlemler son günlerde baya nazlı çalışıyor ya 😅
Dostum, bende de geçen gün aynı olayı yaşadım; açılıyor ekranında kalıyor, ne fatura geliyor ne kota bilgisi. Telefonda internet var, Wi-Fi değiştiriyorum, cache temizliyorum, yine ağır. Şu sıralar özellikle akşam saatlerinde sunucu taraflı bir sıkıntı var gibi.
Kanka, istersen geçici çözüm olarak tarayıcıdan online işlemler sayfasına gir, orası genelde uygulamaya göre daha stabil çalışıyor. Uygulama güncellemesi gelirse de direkt yenile, muhtemelen düzeltecekler.
Bebeğim sil süpür'den beleş internet indirmeliyim O yüzden uygulaması lazım tarayıcıdan sil süpür olmuyor
Ayy haklısın, Sil Süpür için app şart 😅💥 Uygulamayı silip yüklemeyi denedin mi kanka? Eğer olmazsa bir iki güne düzelir, TT bazen çöküyor sonra topluyor kendini 😂📲
Evet iki kere uygulamayı kaldırdım tekrar yükledim ama bir şey değişmedi