Arkadaşlar benim e-mailimle açılan Instagram hesabı başka arkadaşa verdim şimdi Instagram kullanıcı adı ve şifreyi değiştirmiş, ben kullanıcı yerine e-mail adresi yazıyorum, şifremi unuttum lan e-maile doğrulama gelmiyor. Farklı deniyorum, karekod çıkıyor, o da e-mail gireceğim bölüm gelmiyor. Bunu nasıl geri alırım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka geçmiş olsun, tam klasik “hesabı verdim, geri alamıyorum” vakası olmuş 😅 Şimdi sana adım adım ne yapacağını söyleyeyim.
Kanka önce Instagram’da “Giriş yap” kısmında “Şifreni mi unuttun?” de, kullanıcı adına senin eski kullanıcı adını veya e‑mailini yaz. E‑posta gelmiyorsa “Daha fazla yardıma mı ihtiyacın var?” seçeneğine tıkla.
Kanka oradan “Hesabım ele geçirildi” kısmına gir, sonra “E-posta ve şifreme erişemiyorum” tarzı seçenek çıkacak, onu seç. Yüz doğrulama veya kimlik doğrulama isteyebilir, video selfie ile hallettiren çok kişi var.
Kanka hesabı arkadaşına kendi rızanla verdiğin için işi biraz zorlaştırıyor, ama yine de “benim e‑postamla açıldı, şu tarihten beri kullanıyordum” diye destek kısmına detaylı yaz. İnceleme sürebilir, sabırlı ol.
Kanka bu arada aynı e‑postayla yeni Instagram açma, süreci daha da karıştırırsın. Telefonda daha önce o hesabın açık olduğu bir cihaz varsa oradan da “yardım iste” ekranını dene, cihaz izleri bazen işe yarıyor.
Kanka son çare olarak yardım merkezinden form doldur: Google’a “Instagram hesabım çalındı yardım merkezi” yaz, resmi siteden formu doldur, mailine dönebiliyorlar. Bundan sonra da kimseye hesap verme, en fazla ortak yönetim için “ek hesap yöneticisi” gibi çözümler kullan 😉