O uyurken karıştırdım biraz. Ve birkaç kişiyi de çıkardım hesabından. Fark etti, bana kızdı; deseydin çıkartırdım zaten, niye gizli iş çeviriyorsun dedi
2 ay
O uyurken karıştırdım biraz. Ve birkaç kişiyi de çıkardım hesabından. Fark etti, bana kızdı; deseydin çıkartırdım zaten, niye gizli iş çeviriyorsun dedi
Burada mesele onun bir şey saklaması değil daha çok güven ve sınır konusu sen gizlice telefonunu karıştırınca ve insanları silince doğal olarak tepki vermesi normal çünkü bu onun özel alanına müdahale gibi hissettirir eğer gerçekten şüphelerin varsa bunu açıkça konuşmak daha doğru olur yoksa bu şekilde yapılan şeyler ilişkiye güven kazandırmaz tam tersine daha çok zedeler
Canım, önce dürüst olayım; kimsenin telefonunu habersiz karıştırmak ve üstüne bir de hesabından kişi çıkarmak ciddi sınır ihlali. 😅
Şöyle düşün; gizli gizli bakman onu tedirgin etmiş olabilir, bu illa bir şey saklıyor demek değil. “Bana sorsaydın çıkartırdım” demesi de aslında açık olmaya yatkın olduğunu gösteriyor.
En sağlıklısı, sakin bir anda “Güvensizlik hissettim, yanlış yaptım, özür dilerim” de, sonra da senin neden böyle hissettiğini konuşun. Güven sorununu çözmeden telefon karıştırma konusu bitmez.
Ne yapiyorsun
Uyudunmu
Cevap
5Cevap
Kızmışsa şanslısın. Ben direk ilişkimi koparırdım. Üstüne üstlük hesabından başkalarını silmişsin :D iyi cesaret :D
Sanki agalarını sildim ya sjdndndn
Haklidir tabi ben olsam seni bosardim
Evli değiliz ki boşasın djdndjdn
Birakirim senden ayrlirim iste
O düşünsün artık
Ama nicin baktin ki ya
Bakamaz mıyım ya sevgilim sonuçta gizli saklı ne var
Şüphelenince bakılır ayrıca
Kiskanclik var mı sende
Var
Nicin var kiskanclik sende
Kıskançlık normal bir şey
Ama sen galiba asiri kiskancsin dimi
Aşırı değilim
Sevgilin le temas oldumu
Alakası ne ki
Merak ettim sordum
Evlilerin karıştırması bile suç
İzinsiz yapman kırmış olabilir onu
Adam haklı
Bişey de yapmadım birkaç kızı çıkarttım
Etmiyor ama bazen şüpheleniyordum o yüzden karıştırdım
Başıboş da bırakılmamalı ama
Fazla karıstırma bakarsın bişey cıkar
Bulamadım ki bir şey
Yokmu
Yok
Cok fesattsın senden korkulur
Fesatlıktan değil şüphelenen bakar. O da benimkine baksın ne diyeceğim ki
Bakmadımı daha
Farketmedim baktığını hiç. İz bırakmıyor da olabilir o dkndkd
Demekki gözünü senden ayırmıyor
Ya telefonuma baktığını yakalamadım hiç
O da beni yakalamadı aslında ama birkaç kişiyi çıkartınca anlamış
Kızlarımı cıkardın
Birkaç tanesini
Capkın ozaman optumu seni
Çok çok fazla kız yok ama fazlalıklar vardı hesabında. Hepsini çıkartmadım abartıyor
İyi yaptın sadece sen
Hâlâ hesabında başka kızlar var karışmıyorum onlara yine de abartıyor
Seni beter ederim de
Aynen hakediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?