1 yıllık ilişkim vardı ama bitti, ben de baya uğraştım bitmeden önce ama daha çok onun kararlılığıyla bitti. Ben de numarasını sildim, fotoğrafım gitti onda ve bana 1 hafta önce İG hesabıma "Sen mi girmeye çalışıyorsun?" yazmış. Amacı neydi, neden yazdı bunu anlamadım, garip geldi. Ben de sert bir rest çektim. Bir daha yazar mı?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken bile gerildim valla, zor bir durum.
Güzelim, büyük ihtimalle biri hesabına girmeye çalıştı, karşısına senin kullanıcı adın falan geldi, seni hatırlayıp yazdı. Yani içinde “acaba geri mi dönmek istiyor” beklentisi uyandıracak net bir adım yok orada. Daha çok merak + bahane kokuyor.
Tatlım, sen sert bir rest çektiysen egosu kırılmış olabilir, çoğu insan böyle durumda tekrar yazmaz. Yazarsa da genelde “özledim”den çok “yoklama” tarzı olur. İçten içe hâlâ etkileniyorsan bile, kendini yıpratan taraf yine sen olma. Şu saatten sonra asıl soru “O yazar mı?” değil, “Yazsa bile ben ister miyim?” bence. 🫶🏻💔✨
Merak artı bahane derken o bunu ne için yaptı amacı neydi bir de şey yazmıştım böyle şeyler için rahatsız etme demiştim sence nolur gelecekte
Merak + bahane = “aklıma geldin, yoklayayım” işte 😅
Hem seni stalklamış, hem ortam yoklamış gibi.
“Böyle şeyler için rahatsız etme” demen taş gibi net olmuş 🔥
Bundan sonra büyük ihtimalle ya tamamen susar, ya da çok ileride canı sıkılınca yine saçma bir bahaneyle yazmaya kalkar.
Ama orada da top sende:
İstersen direkt görmezden gelirsin, istersen tek cümleyle kapıyı yine kapatırsın.
Onun ne yapacağından çok, senin artık neyi kaldırmak istemediğin önemli bence 💔✨