Pil sağlığı 100 yazması şu demek: Telefonun bataryası, fabrikadan çıktığı ilk günkü kapasitesine çok yakın, yani hiç ya da çok az yıpranmış. iPhone’lardaki gibi “pil sağlığı %” olayı Samsung’ta direkt böyle yazmıyor ama bazı uygulamalar ya da bazı satıcılar cihaz ayarlarından gördükleri değeri bu şekilde ifade ediyor. “Temiz” yazanlar genelde satıcının yorumu; yani cihazda gözle görülür sorun yok, batarya çabuk bitmiyor demek istiyor.
Ama kanka, 28 bin gibi ciddi bir para veriyorsan sadece pil sağlığına bakma. Mutlaka: cihazın fatura/garanti durumunu sorgula, Samsung hesabı/Google hesabı kilidi var mı bak, IMEI’yi kontrol et, mümkünse kutu ve aksesuarları da olsun. S24 zaten güçlü ve güncel bir cihaz, 8/256 da gayet yeterli; ama ikinci el ya da spot ise, temizliği kadar satıcıya güven de çok önemli. Pil sağlığı 100 olsa bile, çakma parça, darbe, su hasarı varsa can sıkabilir. 💻📱
WhatsApp instagram yetiyorsa S serisi almana da gerek yok, A 56 işini görür ben kendim samsungcuyum o yuzden diyorum. Dur sana bi fiyat araştırıp geliyorum model ile birlikte
a serisi iyi olmiyor diyorlar s serisi iyi diye boş ver be ikinci el olsun nolcak birazda bu şans işiii kısmett sıfır alın bi aydan bozukur bu elektronik aletlerw guven yok neyse dur bakim gelsinde ben bi iyice karistiriyim degisen ne olmamustir heralde
yaaa saoll cansınnn 🤗 zaman ayırıp yazman bile yeter sen bana bi kac bilgi ver telefonu alinca hangi ayaralara bakim gerci alındiktan sonra baksan neye yarar😂😂