İnternet & Teknoloji 30 bin TL'lik telefon çok mu pahalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Normal-kaliteli telefon fiyat aralığı ne? Güncellemeler+1 yıl Genel olarak pahalı mı yani? 30 bin TL'lik telefon çok mu pahalı? Cevapla Telefon Soruları Fiyat Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Abartı telefon hevesim olmadı hiç bebeğem 😏 5 önceki yadigarla devam. 0 0 Yorumla
scil63 Takip Et Master Yaş: 62 , eic 35% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 648 cevap paylaştı. Normal kişiye göre değişir. ban göre Samsung A32 9 bin tl civarında 0 0 Yorumla
Yalnız-mühendiss Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl S22 ultra var bende şu an 40 a yakın gayette nice telefon 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Telefonu ele alınca için yanmıyo mu çok pahalı değil mi bi telefon için ya yoksa benim mi piyasadan haberim yok anlamadım Yorumla Yalnız-mühendiss +1 yıl Az Bi sızlama gelince ay a doğrultup fotosunu çekiyorum geçiyor 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Abartı telefon hevesim olmadı hiç bebeğem 😏 5 önceki yadigarla devam.
Normal kişiye göre değişir. ban göre Samsung A32 9 bin tl civarında
S22 ultra var bende şu an 40 a yakın gayette nice telefon
Telefonu ele alınca için yanmıyo mu çok pahalı değil mi bi telefon için ya yoksa benim mi piyasadan haberim yok anlamadım
Az Bi sızlama gelince ay a doğrultup fotosunu çekiyorum geçiyor 😃
pahalı bir telefon için
Normal yarın 35 bin olur
Bugün yarına göre daha ucuz o nedenle pahalı değil
Mesleğin ne
Bu zamanda normal