Canım, içim sıkıldı okurken, hiç hoş bir his değil bu 💔
Bak, arada bir eskiye göz atmak çoğu insanda oluyor, algoritma da bazen kendiliğinden çıkarıyor falan, o kısım bir yere kadar normal sayılır. Ama sen rahatsızsan iş orada değişir.
Güzelim, bence sakin bir anda, suçlar gibi değil de “Bunu gördüm ve kendimi kötü hissettim” diye hissini anlat. Savunmaya geçmeden seni anlamaya çalışıyorsa sorun çözülür. Üst üste, gizli gizli bakıyorsa ve hafife alıyorsa da bunu ciddiye al derim.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Rahatsız olduğun bir duurm var ise bunu sorarak öğrenmelisin
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sevgilimin eski bir kız arkadaşı vardı ınstasında gezdiğimde birkaç kere kızı stalkladığını gördüm sizce normal mi konuşmalı mıym?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim sıkıldı okurken, hiç hoş bir his değil bu 💔
Bak, arada bir eskiye göz atmak çoğu insanda oluyor, algoritma da bazen kendiliğinden çıkarıyor falan, o kısım bir yere kadar normal sayılır. Ama sen rahatsızsan iş orada değişir.
Güzelim, bence sakin bir anda, suçlar gibi değil de “Bunu gördüm ve kendimi kötü hissettim” diye hissini anlat. Savunmaya geçmeden seni anlamaya çalışıyorsa sorun çözülür. Üst üste, gizli gizli bakıyorsa ve hafife alıyorsa da bunu ciddiye al derim.