Ayna da iple ölçünce hepsi düz ama arkada bir kaşım ince, düz bir kaşım kalın, kısa. Arka kameraya göre düzelteyim dedim, kalın olan kısım incecik kaldı. Arka kamerada yine kalın. Anlayamadım gitti ya, neden böyle görünüyoruz
2 ay
Ayna da iple ölçünce hepsi düz ama arkada bir kaşım ince, düz bir kaşım kalın, kısa. Arka kameraya göre düzelteyim dedim, kalın olan kısım incecik kaldı. Arka kamerada yine kalın. Anlayamadım gitti ya, neden böyle görünüyoruz
Cevap
2Cevap
yakin mi tutuyosun kamerayi
uzakta da aynı ama aynada eşit cok iyi
kamera kalitesi birazda
Psikoşojik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, valla çok normal bir durum bu, panik yok 😄📱
Şöyle anlatayım; ayna seni ters (ayna görüntüsü) gösteriyor, gözün buna alışık. Ön kamera da genelde aynadaki hali taklit ediyor. Arka kamera ise gerçek dünyadaki gibi, yani başkalarının seni gördüğü açıdan gösteriyor ve lensi de daha farklı.
Arka kamerada: lens bozulması, açı, uzaklık ve ışık kaş kalınlığını, uzunluğunu olduğundan farklı gösterebiliyor. Özellikle yakın çekimde burnu büyütür, kaşı yamultur, orantıyı bozar.
En sağlıklısı, güzel ışıkta, biraz uzaktan (kolunu tam uzat, hatta mümkünse zamanlayıcıyla daha da geriden) çekip ona göre karar vermen. Ayna + uzaktan çekilmiş foto kombinini baz al, tek bir arka kamera yakın çekimine göre kaşını sakın mahvetme 😂✨